Smart Marketing
Image default
Artikel marketing

PROSEO is hét bureau voor online vindbaarheid

Als het gaat om hyperlinks naar een specifieke website is de kwantiteit belangrijk, maar de kwaliteit net zo zeer. Van beide bent je verzekerd als je kiest voor samenwerking met PROSEO. Dit bedrijf is expert in linkbuilding en zoekmachineoptimalisatie.

Het doel van linkbuilding is het aantal bezoekers van jouw website of webshop snel en structureel te laten stijgen. Goede links zorgen voor een hogere Google-ranking. Het gevolg: nog meer bezoekers! Inkomende links via andere websites versterken het effect. Deze backlinks moeten dan wel komen van ‘belangrijke’ sites, oftewel sites met autoriteit. Google vindt autoriteit essentieel en geeft daar concreet waarde, link juice, aan.

PROSEO is een jong en dynamisch bedrijf. Het team is hecht en goed op elkaar ingespeeld. Zoek jij een partner met wie je een efficiënte linkbuilding-strategie kunt opzetten? PROSEO vertelt je alles over de mogelijke opties. Het is belangrijk dat je je vooraf goed laat informeren. Er bestaat namelijk ook zoiets als ‘slechte’ linkbuilding met schade aan jouw bedrijf tot gevolg. Laat je snel vrijblijvend informeren!

Jouw website of webshop beter vindbaar maken in Google? PROSEO krijgt het voor elkaar met slimme zoekmachine optimalisatie. Er zijn geen advertentiekosten aan verbonden, dus we hebben het hier over een zeer populaire tactiek om doelgroepen te bereiken.

Essentieel zijn de juiste zoekwoorden. Woorden die matchen met het product dat jij verkoopt of de dienst die jij levert. Woorden ook die bekend en gebruikelijk zijn bij jouw vaste en potentiële klanten. Zij zijn het immers die de woorden in de Google zoekbalk zullen typen! PROSEO kan door middel van een zoekwoordenanalyse perfecte zoekwoorden achterhalen. Hierbij spelen een aantal zaken.

PROSEO vat ze samen in drie criteria:

-relevantie: het woord of de woorden moeten van belang zijn en echte betekenis hebben;

-zoekvolume: het moet gaan om woorden die algemeen gebruikt worden oftewel door veel mensen gebruikt worden;

-haalbaarheid: de woorden moeten het daadwerkelijk in zich hebben resultaat te kunnen leveren. Je ziet het: achter zoekmachine optimalisatie schuilt een hele wetenschap!

Wil je meer weten? Je bereikt PROSEO via het online contactformulier. Bellen kan ook. Het telefoonnummer is 0252-428323.

 

https://www.proseo.nl