Smart Marketing
Image default
Artikel marketing

Geef meerwaarde aan uw huis en verkoop het sneller met deze tips

Eerste indrukken zijn vaak blijvende indrukken. Dit is zelfs nog meer van toepassing als het gaat om het verkopen van uw huis op de concurrerende vastgoedmarkt. Van opvallende en goede foto’s op het internet tot onberispelijke open huisbezoeken met heerlijke koffie in de keuken, een professionele enscenering van uw huis helpt u om uw ​​woning te onderscheiden van de rest en de beste prijs te bereiken in de kortst mogelijke tijd.

Voordelen van vastgoedstyling

Het grote voordeel van een vastgoed make-over is dat het een professionele restyling biedt voor alle soorten woonstijlen en budgetten. Met een uitgebreid assortiment meubels, kunstwerken en accessoires die te huur zijn, kan een vastgoedstyling-kantoor deze gebruiken om bijvoorbeeld bestaande items in uw huis aan te vullen of om een ​​leeg pand volledig in te richten. Hierdoor wordt de aantrekkingskracht van uw woning voor potentiële kopers vergroot, wat op zijn beurt zal helpen om een ​​goede verkoopprijs te bereiken en uw huis ook sneller te verkopen. In nauwe samenwerking met uw makelaar of enkel met u als verkoper wordt zowel de stijl van uw huis als de waarschijnlijke verwachtingen en behoeften van de kopers beoordeeld, en wordt er vervolgens een vastgoedstylingspakket op maat aangemaakt.

Een waardestijging aan uw huis toevoegen door de juiste combinatie van kleur en textuur te introduceren

Door het benadrukken van de positieve eigenschappen van uw woning en het overwinnen van eventuele uitdagende aspecten die het kan hebben, kan vastgoedstyling een uiterst invloedrijk hulpmiddel zijn bij het verkopen van uw woning. Maar u kunt kosten besparen door zelf al enkele werken uit te voeren. Geef bijvoorbeeld uw muren een nieuw laagje verf. Volgens onderzoek zou de kleur ivoor uw woning aantrekkelijker maken. Hoe dan ook kleur, geur en textuur is belangrijk om uw huis potentieel te geven.

Nog meer tips

Heeft uw woning weinig opbergruimte? Zorg dan voor meer opslag. U kunt bijvoorbeeld een tuinhuis plaatsen, wat ook uw tuin aantrekkelijker zal maken. Een propere woning zal ook sneller verkopen. Maak dan ook tijd om uw tuin op te ruimen en dat uw binnenruimtes onberispelijk zijn. Hier en daar verse bloemen plaatsen, geeft een uitnodigend gevoel. In feite kan geur onze gemoedstoestand en energie meer beïnvloeden dan enig ander zintuig, en dus ook die van potentiële kopers. Uw leefruimte oplichten of kunstwerken in de kijker plaatsen, kunt u eenvoudig door gebruik te maken van vierkante inbouwspots in het plafond of goudkleurige inbouwspots voor kunstwerken. Er zijn zoveel dingen die u kunt doen om uw huis meerwaarde te geven. Wij hopen alvast dat u met onze tips aardig op weg bent geholpen.