Mobiele advertenties en apps voor iOS en Android

De mogelijkheden met mobiele advertenties

Wist u dat mobiele advertenties u kunnen helpen om uw publiek te bereiken terwijl ze onderweg zijn? Deze advertenties worden weergegeven op mobiele apparaten in de zoekresultaten van Google, op websites, in apps en tijdens video’s. Integreer advertenties in uw app en genereer meer omzet. Het maakt niet uit wie uw doelgroep is, mobiel is de sleutel tot succes!

De juiste iOS en Android software ontwikkelaar vinden

Wilt u een Android of iOS app laten ontwikkelen voor mobiel of een wearable product? Of hebt u een idee om een app design te laten ontwikkelen, maar bent u er nog niet uit hoe u dit wilt vormgeven? Neem dan nu, geheel vrijblijvend, contact met ons op en wij komen graag langs om u te adviseren. Van het meedenken bij het ontwikkelen van een app voor Android en Apple tot het daadwerkelijk publiceren van een mobiele applicatie. Wij doen het gewoon

iOS en Apple

iPhone apps zijn ontstaan als gevolg van de introductie van de App Store door Apple bij de ontwikkeling van hun iPhone toestel. De introductie van de iPhone heeft een ware mobiele revolutie betekend. iPhone apps draaien op iOS, het besturingssysteem van Apple. Apple staat bekend om een prachtig design en foutloze besturing van hun apparaten. De apps die draaien op de iPhone bieden zoveel mogelijkheden op het gebied van interactieve apps, vermakende apps en informatieve apps. De mogelijkheden zijn onbeperkt bij iPhone apps. Deze iPhone apps kunnen een belangrijk bedrijfsonderdeel zijn voor uw bedrijf op het gebied van promotie, marketing, verkoop en uitstraling.

Android OS

Het fijne van een Android app is de integratie met vele andere Android apps die zijn gemaakt door Google. Enkele voorbeelden zijn: Gmail, Google Maps, Google Earth, Google Docs en Google Translate. Dit zijn allemaal Android apps, door Google zelf gemaakt. De integratie tussen deze apps en de apps die we maken voor u, is vaak naadloos. De Google Play Store is sinds enkele jaren beschikbaar en het aantal apps die zijn gemaakt voor Android en deze store zijn sindsdien enorm toegenomen. Dagelijks worden er nog nieuwe Android apps gemaakt.

Met APPelit creëert u een voorsprong op uw concurrent

Omdat nog steeds het aantal gebruikers van mobiele apparaten stijgt én wij met z’n alleen steeds meer tijd doorbrengen op ons mobiel, zijn advertenties voor mobiele apps een uitstekende medium om te adverteren met uw bedrijf. Hiervoor zijn mogelijkheden eindeloos. Wilt u in de app adverteren of via een widget van een besturingssysteem? Of maak uw eigen app en adverteer in uw eigen omgeving. Voor meer informatie kunt u het beste ons bellen. Het mag duidelijk zijn, een mobiele advertentie loont zich meer dan ooit door het toenemend gebruik van mobiele apparaten, blijf dus niet achter.

Wij kunnen, door integratie van mobile ads van betrouwbare partijen, u helpen uw marketingdoelstellingen wél te bereiken door het toepassen van slimme analytics tools. Wij zetten de campagne gericht in afgestemd aan uw specifieke doelgroep. Breng uw marketing ook naar een hoger niveau en start vandaag nog!

https://www.appelit.com