Smart Marketing
Image default
Artikel marketing

Rimpels weg met botox

Wanneer je ouder wordt, verandert je huid. De stevigheid en elasticiteit wordt steeds minder en ook je vochtgehalte verminderd. Door deze factoren, ontwikkelen zich rimpels. De huid gaat namelijk hangen doordat het minder stevig en elastisch is. Veel mensen vinden dit niet zo mooi en willen hier iets aan veranderen. Zo kun je een facelift nemen. Een facelift is een behandeling dat bestaat uit vier elementen. Je kan zelf bepalen welke behandelingen je wilt hebben omdat deze erg van elkaar verschillen. Waar je vroeger direct onder het mes moest wanneer je iets aan jezelf wilde veranderen, kan er nu ook veel gedaan worden door de cosmetische arts. Vaak hoef je dan niet geopereerd te worden maar kan iets gedaan worden door bijvoorbeeld botox injecties.

Het eerste element van een facelift is dat je je gezicht moet ontspannen. Een te sterke mimiek kan er namelijk voor zorgen dat je telkens boos kijkt, wanneer dit zo is, moet je relaxeren. Door middel van botox wordt er gezorgd dat er bepaalde spiertjes in je gezicht zich gaan ontspannen waardoor je niet meer boos kijkt en meer rust uitstraalt. Het tweede element van een facelift is het opvullen van rimpels en lijntjes in je gezicht. Het derde element houdt in dat de volume van je gezicht hersteld wordt door botox in te spuiten op de goede plekken in het gezicht. Het laatste element is revitalisatie. Hierbij doen ze een doffe en grauwe huid verbeteren.

Een liquid facelift het aardig wat voordelen. Zo zorgt het voor minder littekens, minder hersteltijd en daarnaast is de kans op complicaties ook minder groot. Dit zijn grote voordelen en daarom besluiten steeds meer mensen om voor deze liquid facelift te gaan in plaats van voor de normale facelift. Vooral omdat je bij de liquid facelift niet onder het mes hoeft. De liquid facelift en botox kosten verschillen per kliniek en wat je precies wilt laten doen.

http://faceland.nl