Smart Marketing
Image default
Artikel marketing

Verdien twee keer zoveel geld met emails verwerken!

Twee keer zoveel geld verdienen?

Heb je een eigen website? Dan is het mogelijk om 2 keer zoveel geld te verdienen met een aantal emails te verwerken. Je hoeft er slechts eenmalig iets extra’s voor te doen en je profiteert er eindeloos van! Het kost je maar 5 minuten en je verdient het dubbele.

 

Nieuwsgierig? Het gaat om de volgende emails verwerken programma’s:

  •     MoneyMiljonair
  •     EuroClix
  •     Surfrace
  •     OnlineCashen
  •     ZinnGeld
  •     BetaaldeMails
  •     Enz…

Wat moet ik doen?

Schrijf je in bij een affiliate netwerk! een affiliate netwerk is een marketing netwerk. Wanneer je je gratis als publisher hebt geregistreerd, kan je jezelf aanmelden bij verschillende campagnes om bijvoorbeeld leads te genereren of verkopen te realiseren voor een adverteerder. Het affiliate netwerk beoordeeld jou opgegeven website en keurt je aanmelding. Wordt je goedgekeurd? Dan ben jij vanaf dan affiliate geworden en kan je beginnen met geld te verdienen.

Emails verwerken bij een affiliate netwerk.

De bovengenoemde emails verwerken zijn allen adverteerders bij het affiliate netwerk van een affiliate netwerk. Ze betalen je voor elk nieuw lid dat zich via jou aanmeld. Waarom zou je leden via een affiliate netwerk gaan werven en niet via de gewone referrallink die je krijgt als je bent ingeschreven bij het spaarprogramma zelf? Simpel, want de vergoedingen liggen een stuk hoger!

Een voorbeeld: Voor elke persoon die via jouw referrallink van MoneyMiljonair lid wordt krijg je nu tijdelijke €2,-. Bij een affiliate netwerk krijg je per aangemeld nieuw lid maarliefst €3,20
Een aantal van deze die bij affiliate netwerk zijn aangemeld maken zelfs gebruik van een staffel. Dat betekend dat je meer geld krijgt per lid, naarmate je meer leden aanmeld.

Overzicht: Verschil in vergoedingen

Hieronder in de tabel kan je zien hoeveel meer je kan verdienen via een affiliate netwerk, vergeleken bij het spaarprogramma zelf. Onder “GPT” staat de vergoeding die krijgt via de referrallink van het spaarprogramma zelf, onder “affiliate netwerk” staat de vergoeding die je krijgt wanneer je het betreffende spaarprogramma promoot via affiliate netwerk.

MoneyMiljonair    €2,00    €3,20   
EuroClix    €1,50    €2,00-€3,00    Staffel
Surfrace    €0,00    €1,50    
OnlineCashen    €1,00    €2,00-€2,50    Staffel
ZinnGeld    €0,50    €2,00    
BetaaldeMails    €1,00    €2,50   
5EuroMail    €0,85    €2,00    
DoublePoints    €0,00    €2,25    
LadyMail    €0,00    €1,75  

Er zijn nog een aantal voordelen die je misschien niet op het eerste gezicht ziet.

Het grootste voordeel is dat je van al deze programma’s de vergoedingen in één overzicht krijgt. Je hoeft niet afzonderlijk in te loggen bij de betreffende programma om je saldo te achterhalen. Ook heb je niet meer te maken met de uitbetalingsgrenzen van de afzonderlijke GPT’s, de inkomsten worden immers bij elkaar opgeteld. Zo ben je eerder aan een uitbetaling toe!

DoublePoints is een programma waarmee je normaal gesproken geen geld verdient. Je spaart punten waarmee je vervolgens cadeaus uit kan kiezen. Ook hebben ze zelf geen echt referralprogramma. Vanaf nu krijg je dus wel keiharde knaken voor je wervingswerkzaamheden!

LadyMail is een spaarprogramma exclusief voor de dames. Het is als man normaal gesproken niet mogelijk om geld te verdienen door het promoten van LadyMail. Je hebt een referrallink als je ingeschreven staat en als man ben je dan in overtreding. Als mannelijke affiliate bij affiliate netwerk kan je LadyMail promoten, zonder dat je in overtreding bent.

Profiteer

Doe je voordeel met deze informatie en promoot de bovengenoemde emails verwerken via een affiliate netwerk. Op deze manier krijg je meer beloning voor je inspanningen als ledenwerver!

http://www.internetbijverdienen.be/geld-bijverdienen-met-emails-verwerken/