Smart Marketing
Image default
Marketing

De beste Champagne in de mooiste kunststof Champagneglazen

 

Op oudejaarsdag zal de Franse champagne rijkelijk vloeien. Deze mousserende wijn kent heel veel soorten en varianten. De populairste smaken zijn brut (lekker fris) en de demi-sec variant (iets zoeter). En dan zijn er natuurlijk ook nog de rosé-champagnes: vol & fruitig!. Bij de beste mousserende wijnen mogen de beste champagneglazen niet ontbreken. Kies voor kunststof, dat is wel zo gemakkelijk. Stijlvol, op vaste voet en glashelder! Bij DisposableDirect.be is een breed assortiment wegwerp champagne flûtes voorhanden, dus direct uit voorraad leverbaar.

Champagne al eeuwenlang populair.

De echte champagne komt uit Frankrijk en wordt geproduceerd in het gelijknamige gebied. De witte versies zijn het bekendst. De druiven die hiervoor gebruikt worden zijn Pinot Noir, de Chardonnay en Pinot Meunier. Deze heldere, mousserende champagnes zijn al eeuwenlang populair. Het productie procedé bestaat al ruim 300 jaar. Daarnaast zijn er ook rosé champagnes. Deze worden geproduceerd van speciaal geselecteerde rode druiven.

Laat ze maar knallen!

Op iedere champagnefles staat flink wat druk (zo’n 5/6 bar), want de kurk moet er natuurlijk flink uit de fles knallen. Daarom zijn de flessen meestal dikwandig. Eenmaal in het glas bevat champagne veel, héél veel bubbels. Miljoenen bubbels, die je trouwens niet allemaal ziet. Ze klonteren grotendeels samen en dan worden ze ook voor het oog zichtbaar.

Afzetgebieden Champagne

Champagne wordt in de Benelux het meest gedronken in de laatste weken van het jaar. Direct na de kerst. De consumptie ligt in België een stuk hoger als in Nederland. In de Top 5 afzetgebieden staan de Belgen steevast genoteerd. De Top 3 wordt ingenomen door Engeland, Amerika en Duitsland. Champagneflessen zijn er in allerlei formaten: van klein (0,2L) tot extreem groot (15L). De tegenhanger van champagne, de mousserende wijnen, zijn veelal afkomstig uit Spanje, Italië, Duitsland en Zuid-Afrika. Ze mogen geen champagne heten, wat de naam is zeer goed beschermd.

Plastic champagneglazen kopen?

Heb je de juiste champagne of mousserende wijn gevonden, bestel ze dan betrouwbaar online. DisposableDirect levert een uitgebreid assortiment PS wegwerpglazen, allen op vaste voet. En in diverse kleuren? Wit, zwart, zilver en glashelder. Volop keus. Wil jij mooie kunststof champagneglazen (flûtes) kopen? Aarzel niet, maak je keuze en bestel ze eenvoudig en snel in onze webshop. De bestelling wordt met de grootste zorg verzonden en binnen 24 uur afgeleverd, op iedere gewenst adres in de Benelux.

 

DisposableDirect.be – powered by PackagingDirect.nl BV

https://www.disposabledirect.be/