Smart Marketing
Image default
Bedrijven

Kleding is belangrijk

Kleding is de verschillende materialen om het menselijk lichaam te bedekken en te beschermen tegen hitte, kou en regen. Kleding kan van dierenhuid, bont of een ander materiaal zijn. De eerste kleren, die minstens 70.000 jaar geleden en misschien veel eerder werden gedragen. Elke moderne cultuur draagt ​​kleding. Ze dragen kleding voor bescherming, comfort, bescheidenheid en vele andere praktische redenen voordat het concept van stijl, trend of artistiek statement zelfs maar in overweging wordt genomen.

Horloges en sieraden

Als je een horloge of sieraden uitkiest om te dragen, wil je conservatief zijn . Het dragen van te veel kledingstukken tegelijk wordt overweldigend en leidt af van de rest van je kleding. Sieraden mogen niet te opzichtig zijn en horloges mogen niet te groot zijn. Horloges en sieraden bestaan ​​voornamelijk uit metalen en leer. Horloges zijn vaak gemaakt van verschillende metalen of een combinatie van zowel metaal als leer. Je hoeft je dus minder zorgen te maken dat een horloge botst met jouw outfit. Probeer je te concentreren op de tinten die worden gebruikt in je outfit of andere accessoires die je draagt. Op die manier kun je nog steeds matchen terwijl je andere kleuren toevoegt. Het is een goede gewoonte om metalen sieraden te matchen met andere metalen items in je outfit, maar deze regel is niet in steen gebeiteld. Zolang de sieraden aan de zachtere kant zijn, heb je meer vrijheden. Iets dat te levendig is, zal op een niet-vleiende manier opvallen.

Stropdassen en pochetten

Stropdassen en pochetten zijn waar je plezier kunt hebben aan accessoires. Je kunt patronen gebruiken om een ​​look echt te versterken. Een neutraal pak en stropdas zien er op zichzelf goed uit, maar een gebloemde of gestreepte stropdas zorgt voor textuur en diepte. Het toevoegen van een pochet is een geweldige optie voor een vleugje kleur aan een donkerder kleurenpatroon. Je kunt een monochrome outfit ook versterken door een pochet met een lichtere toon te gebruiken. Onthoud dat stropdassen en pochetten de aandacht op jouw gezicht zullen vestigen en jouw huidskleur moeten complimenteren.

Riemen

Riemen lijken op horloges in de manier waarop ze metalen combineren met leer of stof. In tegenstelling tot een horlogeband beslaat een riem meer lichaamsoppervlak. Als je een leren riem draagt, probeer deze dan te matchen met de rest van je outfit. Een zwarte leren riem past goed bij een kaki of een spijkerbroek, maar zal botsen met marineblauw. Bruin past goed bij legergroen, marineblauw en denim. Pas bij twijfel jouw riem aan jouw schoenen aan. Je kan ook je eigen kleding zelf ontwerpen, door bijvoorbeeld een hoodie bedrukken.