Smart Marketing
Image default
Bedrijven

Neon LED Sign: hier moet je op letten

De realiteit is dat je niet alles op internet kunt vinden. Waar ga je heen als je een geweldig idee hebt, maar niet weet hoe je het tot leven kunt brengen? In dit artikel onderzoeken we neonreclame en geven we je een suggestie waar je een Neon LED Sign kan aanschaffen.

Neon LED Sign laten maken

Een neonbord bestaat uit een transformator, een hoogspanningstransformator, een gasontladingsbuis, een voorschakelapparaat en een frame. Neonborden worden vaak gebruikt voor promotie van restaurants, en met reden. Neonborden zijn opvallend, permanent en groot, en neonborden zijn rood of oranje van kleur en mogen gezien worden vanaf de weg. Neonborden zijn gemakkelijk te monteren en zijn een uitstekende methode om uw individualiteit thuis of op het werk uit te drukken.

Moderne neonlichten zijn meestal uitgerust met LED-lampen. LED-lichten hebben een aantal voordelen ten opzichte van neonlichten, waaronder geen onderhoud of speciale verzorgingseisen. Het onderhouden en operationeel houden van neonlichten is zowel eenvoudiger als veiliger dan bij LED-lichten. LED-lampen zijn helderder, hebben een breder contrastbereik, en kunnen worden ingesteld om te variëren in kleur, vorm en tekst. Ondanks hun hogere prijs zijn LED signs populairder dan neon signs. Ze zijn er in verschillende maten en kunnen verschillende animaties en afbeeldingen weergeven. Veel bedrijven gebruiken software om hun eigen LED-borden te personaliseren.

Neon Signs

Het kiezen van de juiste neon sign stijl voor uw bedrijf is cruciaal. Het merk van uw bedrijf moet worden weerspiegeld in het ontwerp en de klanten moeten het herkennen. Uw bord moet harmoniëren met de omgeving en de locatie. The Neon Company kan het ideale neonbord voor uw bedrijf creëren. Overweeg het grote en het kleine van uw neonbord wanneer u beslist over een ontwerp. De grootte van uw bedrijf en waar u uw bord wilt hebben moet ook in overweging worden genomen. Terwijl uw neonbord uw branding moet uitdrukken, moet het zichtbaar zijn voor zoveel mogelijk mensen. Een neonbord moet ’s nachts opvallen, dus vermijd al te complexe ontwerpen. The Neon Company kan een neonbord voor u ontwikkelen….

https://theneoncompany.be/