Smart Marketing
Image default
Telefonie

iPhone herstellen Antwerpen

iPhone herstellen Antwerpen

Laat je iPhone herstellen Antwerpen over aan de experts van de Telefoon en Computer Reparatie Winkel. Ik kan je garanderen dat je daar geen spijt van krijgt. Deze mensen hebben mij zo goed geholpen. Ik was bij hun tegenover bij de supermarkt en tijdens het inladen van mijn boodschappen liet ik mijn iPhone 11 vallen. Mijn iPhone 11 stuiterde een halve meter van mijn voet en er reed een auto overheen. Er was echt niks meer van mijn iPhone over. Nu zag ik de iPhone herstel winkel en ben direct naar binnen gelopen. Ze hadden een scherm en een achterkant in voorraad en ze verzekerde mij dat ik voor een iPhone reparatie in Antwerpen absolute bij hen moest zijn.

Binnen 2 uurtjes mijn iPhone hersteld in Antwerpen

Nadat ze waren begonnen aan mijn iPhone herstelling. Ben ik naar huis gereden en heb mijn boodschappen opgeruimt. Daar na ben ik terug naar De Telefoon en Computer Reparatie Winkel in Antwerpen gereden. De monteur was druk met mijn iPhone 11 bezig. Toen ik aankwam lag hij helemaal uit elkaar. Het scherm was er af gehaald en verder waren alle ondelen uit de achterant van mijn iPhone gehaald. Ik vind het heel tof dat je mee kan kijken als ze aan het herstellen zijn. Dit geeft me veel vertrouwen.

Meekijken tijdens jouw iPhone herstelling

De monteur legde tijdens mijn iPhone herstelling Antwerpen uit waar elk onderdeeltje voor was. Super interessant! Na een kleine 2 uur was mijn iPhone hersteld en mocht ik hem testen. Dit kon ik op mijn gemak doen bij hun in de winkel. Ik zag dat al mijn gegevens nog op mijn iPhone 11 stonden. Ik was zo gelukkig. Alles lijkt weer te werken en zag er tip top uit. Ik heb een factuur gekregen en met de kaart betaald. Voor een iPhone herstelling in de omgeving Antwerpen raad ik iedereen deze winkel aan. Het zijn echt experts en ze gaan zo zorgvuldig met je spullen om. Ook stelde ze me heel snel gerust. Het kost helaas wel veek geld maar ik heb het even vergeleken met andere shops in de buurt en ze waren lang niet de duurste. Al bij al een top winkel

https://www.detelefoonreparatiewinkel.be/iphone-reparatie-antwerpen