Smart Marketing
Image default
Telefonie

De evolutie van de mobiele telefoon

In de laatste paar decennia zijn we als samenleving snel vooruit gegaan. Kijk al maar eens naar alle nieuwe technologische ontwikkelingen. Dit geldt ook voor mobiele telefoons. In de jaren ’80 kwam de eerste mobiele telefoon op de markt. Deze woog 1 kg en je kon er maar 20 minuten mee bellen. Ook was de mobiele telefoon in die periode net zo groot als een normale huistelefoon. Door de jaren heen is er echter veel veranderd. Begin jaren 2000 zagen we de kleinste mobiele telefoons op de markt verschijnen, waaronder de nokia’s. Deze waren kleiner dan je hand en pasten overal in. In de laatste tien jaar zijn we echter weer grotere telefoons gaan produceren. Dit heeft vooral te maken met het feit dat smartphones meer functies hebben en omdat veel mensen filmpjes willen bekijken op hun telefoon. Daarvoor is een groter scherm veel fijner om naar te staren.

De toekomst van telefoons

Niemand kan voorspellen hoe mobiele telefoons er in de nabije toekomst uit komen te zien. Toch lijkt het niet alsof we terug gaan naar kleinere modellen. Dit vanwege het feit dat we steeds vaker naar ons scherm zitten te kijken en een klein scherm is daarom niet handig.

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je gsm, is het handig om een gsm hoesje erbij te halen. Hiermee bescherm je een van je meest waardevolle bezittingen. Een gsm hoesje beschermt tegen krassen en deuken. Ook kun je deze naar persoonlijke voorkeur aanpassen.

https://www.telefoonhoesje.nl/