Smart Marketing
Image default
Zakelijk

Goedkoop potloden laten bedrukken

Potloden zijn dagelijkse voorwerpen die overal worden gebruikt. Het is daarom een ideaal relatiegeschenk om weg te geven. Eenvoudig, maar zeer nuttig voor iedereen. U kunt ervan uitgaan dat uw geschenk écht gebruikt gaat worden. U kunt potloden laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens. Op die manier vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf. Mensen komen namelijk dagelijks in contact met potloden waar uw bedrijfsgegevens op staan. Potloden zijn geschikt om te geven aan relaties in combinatie met bijvoorbeeld andere kantoorartikelen, zoals pennen, gummen en memoblokken. Daarnaast kunt u natuurlijk ook potloden laten bedrukken voor op het eigen kantoor. De bedrukking op potloden geeft extra uitstraling. Omdat u potloden met bedrukking voor twee verschillende doeleinden kunt gebruiken, kunt u grotere aantallen in één keer bestellen. Dat scheelt tijd én het levert financieel voordeel op.

Potloden bedrukken in verschillende uitvoeringen

U kunt potloden als geschenk weggeven aan uw relaties of collega’s. U kunt inspelen op de behoeften van de ontvanger door verschillende uitvoeringen weg te geven. De potloden met gum zijn zeer populair en worden veel gebruikt. Daarnaast is het ook mogelijk om minipotloden of flexibele potloden weg te geven. Alle uitvoeringen kunnen worden voorzien van een bedrukking met uw bedrijfsgegevens. De potloden worden bedrukt middels een tampondruk. U kunt het potlood geheel naar eigen wens bedrukken. Bijvoorbeeld door uw website op het potlood te plaatsen of het bedrijfslogo in combinatie met bedrijfsnaam. Om niet onduidelijk over te komen is het raadzaam om niet te veel informatie op het potlood te bedrukken. 

Timmermanspotloden bedrukken

In bepaalde branches is het leuk om timmermanspotloden weg te geven als geschenk. Met een bedrukt timmermanspotlood kan er ook geschreven worden op allerlei robuuste materialen, zoals beton, hout en steen. Het voordeel aan het bedrukken van timmermanspotloden is dat de potloden een brede kant hebben. Er is dus een groter drukoppervlak, waardoor er meer informatie kan worden geplaatst. Het bedrukken van een timmermanspotlood gebeurt net als de andere uitvoeringen middels een tampondruk. Om een voorstelling te krijgen van het eindresultaat, krijgt u bij het ontwerpen altijd een digitale proef. U kunt dan altijd nog aanpassingen doen. Naast het bedrukken van potloden, kunt u ook pennen of koffiekopjes bedrukken.