Smart Marketing
Image default
Zakelijk

Geef een gepersonaliseerde notitieboek cadeau

Wil je jouw zakenpartners of medewerkers bedanken door middel van een leuk relatiegeschenk? Hoe zorg je ervoor dat je iets leuks geeft wat ze ook echt zullen gebruiken? Er zijn verschillende producten die je als relatiegeschenk zou kunnen geven. De bekendste is natuurlijk de pen. Bedenk maar zo; hoe veel pennen van bedrijven heb jij liggen op kantoor? Pennen zijn dingen die iedereen vrijwel dagelijks gebruikt. Wanneer jouw bedrijfsnaam hier op staat, zullen ze dit dus ook dagelijks zien. Wil je ook zo’n soort geschenk geven, maar wel iets anders dan een pen? Ga dan voor een gepersonaliseerde notitieboek.

Gepersonaliseerde cadeaus

Iedereen vindt het leuk om een gepersonaliseerd cadeau te krijgen. Dit laat zien dat je tijd hebt gestoken in het cadeau. Vooral wanneer je kiest voor een gepersonaliseerde notitieboek. Dit is namelijk iets dat je elke dag gebruikt. Het is dus niet alleen bedachtzaam, maar ook nuttig. Je kunt dus denken aan een notitieboek met het logo van je eigen bedrijf erop, maar ook met de naam of het bedrijf van jouw zakenpartner erop. Ook kun je het notitieboekje in kleuren laten produceren die overeenkomen met jouw bedrijf.

 

Boekjes van kurk

Door al dit soort kleine verwijzingen zullen mensen jouw bedrijf vaak zien en dus ook sneller onthouden. En dat is natuurlijk wat we willen. Ook kun je kiezen voor een wat minder conventioneel materiaal, zoals kurk. Deze notitieboekjes zullen direct uitspringen tussen zijn soortgenoten.