Smart Marketing
Image default
Zakelijk

Dit is waarom een videowall jouw bedrijf vooruit kan helpen

Eén van de meest effectieve manieren om tegenwoordig te communiceren is door het gebruik van narrowcasting. Hiermee zorg je ervoor dat medewerkers, bezoekers, klanten, patiënten en andere doelgroepen geïnformeerd blijven, zonder daar al te veel tijd aan kwijt te zijn. Voor locaties waarbij een enkele tv-scherm te klein is, zijn er verschillende Oplossingen met een videowall. Dit zijn Flexibele narrowcasting schermen die samengevoegd worden tot één groot scherm waarop alle informatie getoond kan worden.

Oplossingen met een videowall voor verschillende problemen

Een videowall kan gezien worden als een samenstelling van flexibele narrowcasting schermen. Op deze videowall kunnen verschillende vormen van communicatie plaatsvinden. Dit kan zowel informeren, als motiveren of verkopen zijn. Dit is geheel afhankelijk van de doelgroep. Ook is het mogelijk om te streamen, presentaties te geven of simpelweg de laptop aan te sluiten en het als beeldscherm gebruiken tijdens het videobellen. De oplossingen met een videowall zijn dan ook oneindig waardoor het ideaal is voor bedrijven.

 

Voor wie dacht dat deze schermen enkel de mogelijkheid biedt tot beeld, die heeft het mis! Deze flexibele narrowcasting schermen kunnen ook gebruikt worden met audio, waardoor het net iets makkelijker is om tijdens voetbal wedstrijd te luisteren naar het commentaar van verslaggever. De videowall schermen bieden de mogelijkheid om te narrowcasten tot 4K resolutie. Hierdoor heb je niet alleen geluid, maar ook een scherp beeld. 

De verschillende videowall mogelijkheden

De videowall kan met verschillende apparaten gekoppeld worden waardoor er de schermen ten alle tijden bruikbaar zijn. Zo is het mogelijk om de videowall te koppelen met Apple TV, game consoles en andere beeld en audio apparaten. Hierdoor gebruik je de videowall zoals een gebruikelijke televisiescherm maar heb je nog meer flexibiliteit.

 

Om er zeker van te zijn dat de videowall zo efficiënt mogelijk gebruik wordt, biedt ons designpakket verschillende videowall templates die gebruiksklaar zijn. Vul zelf de gewenste content in of gebruik geautomatiseerde contentfeeds om informatie te verstrekken. De templates zijn geheel naar eigen huisstijl en smaak te wijzigen waardoor het nu nog beter past bij jouw organisatie.