Smart Marketing
Image default
Bedrijven

Werfborden op maat online bestellen

Een eenvoudige manier om reclame te maken voor uw bouwbedrijf is door middel van werfborden. Deze borden hangen meestal aan de omheiningen van bouwwerven en geven een duidelijk beeld aan voorbijgangers welke aannemer of bouwfirma er aan de slag is. Op die manier zullen geïnteresseerde voorbijgangers meteen geïnformeerd worden over wie er aan het project meewerkt. Wanneer zij onder de indruk zijn van het geleverde werk, is het mogelijk dat zij uw naam onthouden voor mogelijke eigen projecten in de toekomst. Deze handige werfborden kunt u in allerlei vormen, maten, en kleuren eenvoudig online bestellen bij Creafor.

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Hoe gaat dit precies in zijn werk? Wanneer u werfborden online gaat bestellen, willen ze bij Creafor enkele specificaties weten. Voor het materiaal van deze borden is golfpolypropyleen een populaire optie. Als optie voor langere termijnen is het ook verstandig om te kiezen voor dibond of forex. Vervolgens maakt u een keuze inzake het formaat van het werfbord. De standaardformaten waaruit u hierbij kunt kiezen zijn 35 x 50 cm, 40 x 60 cm of 50 x 70 cm. Daarna zijn ook de kleuren belangrijk. Bij kleinere oplages geniet u van de kwaliteit van full color digitaal, terwijl grotere bestellingen eerder uitgevoerd worden met een zeefdruk. Deze optie is veel voordeliger van prijs, terwijl u nog steeds van kwalitatief goede kleuren geniet. Ook heeft u de mogelijkheid om fluorescerende, reflecterende of fosforescerende kleuren te implementeren.

Gebruik de eenvoudige service

Het online bestellen van uw werfborden gebeurt bij Creafor heel snel en gemakkelijk. Met enkele kliks bepaalt u precies hoe u deze gewenst had. Daarnaast beschikt Creafor ook over mogelijkheden voor het vervaardigen van verkeers- en immoborden. Neem daarom zeker contact op met de enthousiaste medewerkers van dit ervaren bedrijf en reken op een dienstverlening waarbij uw wensen en voorkeuren centraal staan.

https://creafor.be/