Smart Marketing
Image default
Online marketing

Hoe geld verdienen met WebHosting Affiliate Programma’s

Web hosting affiliate is een van de meest lucratieve en een van de best betaalde affiliate programma’s die beschikbaar is. Er zijn veel mensen die duizenden euro’s aan commissies verdienen door de verkoop en het bevorderen van verschillende web hosting bedrijven. Bijna alle hosting bedrijven bieden affiliate verdien mogelijkheden. Leer in dit artikel meer over hoe je kan online geld verdienen met een hosting affiliate programma.

Hoge commissies

Hosting Affiliate Programamma’s bieden waanzinnige commissies aan degenen die nieuwe verkopen binnenhalen, HostGator betaalt bijvoorbeeld een minimum van $ 50 commissie aan de uitgever voor elke verkoop, ze hebben een omgekeerd piramidesysteem waar, hoe meer verkopen je in een maand maakt, hoe hoger de commissie voor elke verkoop, het kan oplopen tot $ 125 per verkoop als je 21+ verkopen per maand voor elkaar krijgt.

Je denkt misschien: “Hoe kunnen deze bedrijven het zich veroorloven om deze krankzinnige commissies te betalen? Dit is precies wat ik dacht toen ik voor het eerst hoorde over deze commissies. Deze bedrijven zijn ervan overtuigd dat als iemand zich registreert voor een nieuw hosting plan ze hen kunnen vasthouden voor de komende jaren. Vandaar dat ze na verloop van tijd veel meer verdienen dan $ 50 van de verkoop,.

Toename van de populariteit van het bouwen van websites

Tegenwoordig is er steeds meer interesse in het ontwerpen van websites en het bouwen van websites dan 10 jaar geleden. Dus de markt is er, alles wat je hoeft te doen is er voor zorgen dat je deze markt gebruikt om te verkopen.

Dit kan worden gedaan door middel van een goede SEO, goed gebruik van Coupons en het bevorderen van door middel van sociale netwerken. Met veel mensen die websites willen bouwen, hebben steeds meer mensen hosting nodig, dus er is een enorme markt van mensen die zich elke dag interesseren voor het kopen van webhosting.

Maak van deze kansen gebruik!

https://www.swx.be