Smart Marketing
Image default
Marketing strategie

Haal meer uit social met Your Business Online

Social media uitbesteden is de moeite van het overwegen waard. Zeker als je een en ander laat verzorgen door Your Business Online. Dit jonge bedrijf is gespecialiseerd in sociale media in de breedste zin van het woord. Ze kennen de ins en outs van de kanalen die het meest gebruikt worden: Facebook, LinkedIn, Instagram, Whatsapp, Twitter en YouTube.

Slimme strategie

De passie voor online media is groot en de expertise helemaal up to date. Met een team van tien mensen kan Your Business Online jou al die taken uit handen nemen waar je nu niet toe komt. Denk aan het ontwerpen en implementeren van een slimme online strategie, het bijhouden van alle pagina’s op een regelmatige basis, het inzetten van winstgevende acties en het verbeteren van de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Alles natuurlijk in overleg met jou en met de door jou geformuleerde doelen voor ogen.

LinkedIn advertentie maken

Adverteren op LinkedIn kun je op verschillende manieren doen. In de zakenwereld geldt LinkedIn als nummer 1. Via dit platform is het heel snel en makkelijk in contact komen met collega-ondernemers en met nieuwe doelgroepen. Ook kun je via LinkedIn het laatste nieuws op het gebied van diensten en/of producten in jouw niche op de voet volgen. Wereldwijd maken maar liefst 500 miljoen mensen gebruik van LinkedIn. In vier op de vijf gevallen gaat het hierbij om business activiteiten. Dus om specifieke marketingdoelen te bereiken, kun je LinkedIn gebruiken!

Naast het plaatsen van nieuwe content is adverteren ook van harte aan te bevelen. Opties zijn gesponsorde content en gerichte leadadvertenties. Ben je nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van LinkedIn? Neem eens contact op. Your Business Online in te bereiken via telefoonnummer 076-8897629 en email info @ yourbusinessonline. nl. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de twee oprichters van Your Business Online. Joeri Peeters is bereikbaar op 06-15867064. Dit is het nummer van Dirk Foesenek: 06-12656641.

 

https://www.yourbusinessonline.nl/