Smart Marketing
Image default
Bedrijven

Gehuurde beursstand voorkomt stress

Het deelnemen aan een vakbeurs is voor veel bedrijven een niet alledaagse gebeurtenis. Ze krijgen te maken met allerlei problemen waarover nooit eerder is nagedacht. Zoals hoe groot de stand moet worden, hoe de stand eruit moet komen te zien, waar een stand kan worden gebouwd en wie ervoor moet zorgen dat de stand op de openingsdag van de beurs gereed is. Om de stress rondom de beursdeelname te voorkomen is het mogelijk om een compleet ingerichte beursstand te huren. Het huren van de stand is inclusief het op tijd opbouwen en het na afloop van de beurs weer afbreken van de stand.

Veel keuzemogelijkheden

Een stand op de beurs huren ligt binnen het bereik van elk bedrijf. Een bedrijf dat een hele grote in het oog springende eilandstand wil hebben kan deze helemaal naar eigen wensen laten samenstellen en bouwen. Kleinere bedrijven, die een hoekstand of een stand met één ingang hebben, hebben ook zeer veel keuzevrijheid. Het is belangrijk om bij het reserveren van een beursstand duidelijk te zijn over je wensen. De standbouwers kunnen niet op het laatste moment grote wijzigingen aan de stand doorvoeren. Wie een stand huurt bij Isyfair kan inspiratie opdoen uit meer dan 400 voorbeelden op foto’s op de website.

Kwaliteit door ervaring

Doordat de standbouwers van Isyfair al duizenden keren een beursstand hebben opgebouwd, hebben ze veel ervaring gekregen. Ze weten precies welke de snelste routes zijn naar de beurshallen en wat de beste plaats is om de vrachtwagens uit te pakken. Ze houden er alvast rekening mee dat het nachtwerk kan worden, want standbouw gaat altijd door tot vlak voor de beursopening. Desondanks krijg je de garantie dat een gehuurde beursstand op tijd wordt opgeleverd. Als standhouder hoef je alleen een laptop en flyers mee te nemen.