Smart Marketing
Image default
Woningen

Een vastgoedstylist waar u op vertrouwt

Bij de verkoop van uw woning moet u weten dat de indruk die u nalaat bij bezoekers van het pand ongelofelijk belangrijk is. Het kan namelijk de doorslag geven om een bod te plaatsen of toch nog verder te kijken. Wanneer u een pand verkoopt dat u zodanig aantrekkelijk maakt voor iedereen die langskomt, dan zullen de boden binnenstromen, wat betekent dat u een mooi bedrag krijgt voor uw vastgoed. Maar hoe zet u uw woonst in het beste daglicht wanneer u al uw meubels al naar uw nieuwe woning heeft verhuisd? Daarvoor schakelt u de diensten van IntraStijl in. Met een vastgoedstylist van deze onderneming is het perfect mogelijk om uw pand weer te laten schitteren.

De keuze is volledig aan u

Hoeveel betrokkenheid wenst u in het werkproces van deze vastgoedstylist? U kunt er namelijk voor kiezen om alle touwtjes in handen te hebben of om de controle over te laten aan de specialist. Als u voor het eerste kiest, dan overloopt u samen met de medewerker van IntraStijl elke leefruimte in het pand. Nadien krijgt u een verslag met allerlei tips van de specialist om alles terug wat op te fleuren. Laat u het volledig aan de vastgoedstylist over? Dan laat deze specialist zijn/haar creativiteit volledig los op uw woning en kunt u deze persoon toegang geven tot de verhuurdienst met luxe en kartonnen meubelen. Zo hoeft u zelf geen zorgen te maken over meubilair of decoratie, maar staat er tijdelijk meubilair om indruk te maken op de bezoekers. Dat is pas service die telt!

Contacteer deze onderneming voor meer informatie

Lijkt een vastgoedstylist de ideale oplossing voor uw verkoopsituatie? Dan moet u zeker niet twijfelen om contact op te nemen met IntraStijl en te informeren naar de diensten die zij leveren. Zij staan altijd klaar om u te helpen en werken precies naar wens.

https://www.intrastijl.be/