Smart Marketing
Image default
Hobby en vrije tijd

Een ballonvaart cadeaubon met C-Air ballonvaren

Had jij ook al gedroomd om een ballonvaart cadeaubon te krijgen? Of ben je op zoek naar een origineel geschenk voor een verjaardag, een speciale gelegenheid, een trouwfeest of ben je nog op zoek naar een kerstcadeau? Dan ben je bij C-Air ballonvaren aan het juiste adres. Onze cadeaubonnen kan je zowel online ontvangen als per post. Je kan onze cadeaubonnen ook steeds komen afhalen op onze hoofdzetel te Sint-Niklaas. Wij zorgen ervoor dat onze bonnen onmiddellijk verstuurd worden en je deze tijdig ontvangt.

Hoe bestel ik mijn ballonvlucht?

Je kan het origineel kado bestellen via onze website, per mail of telefonisch. Wij bieden ballonvluchten aan over heel België. Enkele regio’ s waar wij ballonvaren zijn: Oost- Vlaanderen, Waasland, Limburg, Antwerpen, Rupelstreek, Vlaamse Ardennen, Zeeland, Ardennen, etc. Bij je bestelling kan je de gewenste regio aanduiden, die je ook kan terugvinden op de cadeaubon. De snelste manier is via onze website. Er wordt dan gevraagd om onmiddellijk de betaling uit te voeren. C-Air ballonvlucht krijgt hierover onmiddellijk een melding. We versturen dan onmiddellijk de bon op via mail of per post. We hanteren dezelfde procedure via mail of per telefoon, maar we sturen dan eerst nog een betalingsbevestiging. Het moment dat de cadeaubon wordt betaald, zullen wij deze onmiddellijk versturen. Uiteraard is iedereen meer dan welkom om een cadeaucheque te komen afhalen.

Ballonvaren met een ballonvaart cadeaubon, hoe werkt dit?

Op de ballonvaart cadeaubon staan alle contactgegevens van onze firma. De ontvanger van de cadeaubon kan met ons contact opnemen via mail of per telefoon. In samenspraak met de passagier, bespreken wij dan graag de mogelijke opties. Op de afgesproken dag van de ballonvaart, zullen wij de passagier contacteren om de weersomstandigheden te bespreken. Indien de ballonvlucht niet kan doorgaan, plannen wij onmiddellijk een nieuwe datum in. Al onze cadeaubonnen zijn één jaar geldig. Concreet wil dit zeggen dat de gelukkige voor de vervaldatum contact met ons moet opnemen om een datum in te plannen. De ballonvaart wordt  soms uitgesteld door de weersomstandigheden, dan wordt deze bon uiteraard verlengd.

https://www.cair-ballonvaart.be