Smart Marketing
Image default
Eten en drinken

Deze traiteur verzorgt uw bedrijfsfeest en de catering van uw huwelijksfeest

Bent u nog op zoek naar een traiteur voor uw bedrijfsfeest? Of zoekt u iemand die de catering op uw huwelijksfeest kan verzorgen? Wat de gelegenheid ook is, JÖRD is uw perfecte foodleverancier en partner voor tijdens feesten. Zo kunt u zonder zorgen van het feest genieten en hoeft u zich van de catering niets aan te trekken.

Geniet van culinaire hoogstandjes tijdens uw trouwfeest

Uw trouwdag is een van de mooiste dagen van uw leven. Tijdens deze dag wilt u natuurlijk alleen maar genieten. Deze traiteur maakt gedurende uw speciale dag de lekkerste gerechten klaar zodat u kan genieten van allerlei culinaire hoogstandjes op uw hoogdag. Welke optie u ook kiest, deze cateraar zorgt ervoor dat de hapjes en gerechten op tijd klaar zijn. U heeft verschillende opties voor de catering van uw huwelijksfeest. Wilt u uw gasten laten genieten van lekkere hapjes tijdens een walking dinner of blijft u liever aan tafel zitten? Daarnaast kan deze traiteur ook een heerlijk buffet verzorgen. JÖRD zorgt voor een foodservice om duimen en vingers bij af te likken.

Zorgeloos genieten van uw bedrijfs- of personeelsfeest

U kunt voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest ook beroep doen op deze traiteur. Bij een geslaagd feest hoort natuurlijk lekker eten. De professionele cateraar neemt uw zorgen uit handen en zo kunnen u en uw personeel optimaal van het feest genieten. Ze werken enkel met de beste, verse producten die geïnspireerd zijn op de seizoenen. Wat uw wensen ook zijn, deze cateringspecialist past zich hier naar aan. U kan kiezen uit een walking dinner, gerechten die aan tafel geserveerd worden of een buffet waar iedereen zijn favoriete gerechten kan opscheppen.

Sla de handen samen met deze foodleverancier

Heeft u vragen of specifieke wensen wat betreft de catering van uw huwelijksfeest? Wilt u weten wat deze traiteur u kan bieden tijdens uw bedrijfsfeest? Neem dan gerust contact op met JÖRD of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.