Smart Marketing
Image default
Eten en drinken

Artisanaal gebakken frietjes op uw evenement van de frietmobiel

Wat sluit er een gezellige middag met uw familie of een productief bedrijfsevenement met uw collega’s beter af dan een lekker hapje eten? Wat is iets waar iedere Belg gelukkig van wordt? Frieten! Niets smaakt beter af dan verse, artisanaal gebakken frietjes op Belgische wijze voorzien van een heerlijke snack. Het hoeft niet moeilijk te zijn, om lekker te zijn. Doordat uw gasten zelf hun eten gaan halen, maken zij bovendien een babbeltje met een andere gesprekspartner. Dat is zeker een groot verschil ten opzichte van een regulier diner.

Drie beschikbare formules voor friet en snacks à volonté

Bij Friet & Co huurt u een frietmobiel tegen een vast tarief. Er zijn bovendien drie formules beschikbaar met allerlei verschillende hapjes. Van een simpele curryworst tot heerlijke ambachtelijke saté, wat u ook wenst kan waargemaakt worden met de frietmobiel. Bovendien zijn de snacks voorzien van sauzen naar keuze en is de volledige formule à volonté. Zoveel frietjes en snacks als uw gasten wensen tegen een vast tarief per formule, dat is nog eens een goede deal. Dit maakt het voor u ook eenvoudig om een kostenprognose van uw evenement te maken. Of u nu uw collega’s wilt voorzien van een lekkere hap of het verjaardagsfeestje van uw man op smakelijke wijze wilt afsluiten, met een frietmobiel zit u altijd goed!

Leg uw datum vast en verzeker uzelf van heerlijke frietjes

Weet u al precies welke formule bij uw evenement of feestje past? Bekijk dan eens de mogelijkheden tot reservatie voor de frietmobiel van Friet & Co. Zet uw datum vast en wees verzekerd van heerlijke, artisanaal gebakken frietjes en snacks a à volonté inclusief sauzen. Laat het watertanden maar beginnen en neem contact op met de verhuurder van de frietmobiel om uw datum vast te leggen. Voor vragen contacteert u de verhuurder direct.

https://friet-co.be/