Smart Marketing
Image default
Management

BA business management

Deze innovatieve Business Management graad, ontworpen in samenwerking met toonaangevende industriëlen, biedt u inzicht en begrip van de hedendaagse zakelijke thema’s, waaronder ondernemerschap. De cursus rust je uit met vitale zakelijke vaardigheden en biedt je de mogelijkheid om deze in de praktijk te brengen in zowel traditionele als virtuele zakelijke omgevingen. Naast je diploma behaal je het zeer gewilde en alom erkende CMI Level 6 Diploma in Management en Leiderschap.

 

We zijn zesde in het land voor het produceren van de meeste CEO’s en managing directors, volgens een studie van Hitachi Capital Invoice Finance.

 

Meer over deze cursus

Deze cursus zal u uitrusten met de belangrijkste zakelijke vaardigheden en kennis die nodig zijn om te slagen in multinationale organisaties. We bieden een diepgaand inzicht in alle fasen van het business management proces, van conceptualisatie tot strategische evaluatie.

 

U bestudeert een breed scala van gebieden, zoals financieel management, economie, marketing, strategie en human resources, en krijgt de kans om uw theoretische kennis toe te passen op real-life, up-to-date case studies. Je hoort ook van gespecialiseerde gastdocenten, bezoekt een verscheidenheid aan organisaties en neemt deel aan online bedrijfssimulaties tijdens je opleiding. De bedrijfsincubator van de universiteit, Accelerator, zal van onschatbare waarde blijken te zijn voor het trainen van je ondernemersspieren. Je hebt de mogelijkheid om de Accelerator-faciliteiten te bezoeken en deel te nemen aan sessies en wedstrijden.

 

Je hebt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan werkgebaseerd leren als onderdeel van je opleiding. Zo doe je praktijkervaring op waarmee je je op de arbeidsmarkt kunt onderscheiden van andere afgestudeerden en kun je je nieuwe kennis op de proef stellen.

 

Na afronding van de opleiding ontvang je je BA (Hons) Business Management diploma en een Level 6 Chartered Management Institute (CMI) diploma.

 

Beoordeling

Je wordt beoordeeld aan de hand van individuele rapporten, ondernemingsplannen, groepspresentaties en examens (gezien/ongezien). Voor sommige modules moet je een e-portfolio maken met onderzoeken en taken uit het echte leven.

 

In je afstudeeropdracht kun je alle eerder opgedane kennis benutten en toepassen in een zelf ontworpen onderzoek binnen het vakgebied. Tijdens je hele studie krijg je één-op-één ondersteuning van je supervisor.

 

Professionele accreditatie

Je krijgt een niveau 6 Diploma in Management en Leiderschap op het voltooien van deze graad.

 

Onze Business Management BA is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), een internationaal gerenommeerde beroepsorganisatie. Terwijl het bestuderen van op deze cursus krijgt u lidmaatschap van CMI en zal in staat zijn toegang tot haar faciliteiten, wonen evenementen, deelnemen aan een mentor regeling en toegang tot meer dan 200.000 live management vacatures.

 

Kosten en belangrijkste informatie

Selecteer uw instappunt

Selecteer uw instappunt

Type cursus

Undergraduate

UCAS-code

N200

Toelatingseisen

Bekijk

 

Toelatingseisen

In aanvulling op de standaard toelatingseisen van de universiteit, moet u beschikken over:

 

een minimum van graden CCC in drie A-niveaus in academische of zakelijke vakken (of een minimum van 96 UCAS-punten van een gelijkwaardige niveau 3 kwalificatie, bijvoorbeeld BTEC National, OCR Diploma of Advanced Diploma)

GCSE Engelse taal en wiskunde met een C/graad 4 of hoger (of gelijkwaardig)

Als u niet beschikt over traditionele kwalificaties of niet kunt voldoen aan de toelatingseisen voor deze undergraduate graad, kunt u nog steeds in staat zijn om toegang te krijgen door het invullen van onze Business Management (inclusief stichting jaar) BSc (Hons) graad.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/