Smart Marketing
Image default
Sport

Zorg voor de juiste duikmaterialen: schaf een trimvest en ademautomaat aan

Door voor de juiste duikattributen te zorgen, maakt u van uw duik een geslaagde onderneming: schaf daarom onder andere een goed trimvest aan. Welke soort duikapparatuur voor u het beste is, ligt aan uw duikervaring en natuurlijk aan uw persoonlijke voorkeur. Zo kunt u kiezen voor kwaliteit en voor een merkmodel gaan, maar als u wat minder duikervaring heeft, of nog moet leren duiken, kunt u misschien beter voor een goedkopere variant gaan.

Een trimvest voor over uw duikpak

Een trimvest draagt u over uw duikpak heen. Het vest kunt u met banden over uw schouders en om uw middel bevestigen. Het trimmen is het hoofddoel van een trimvest. Trimmen houdt in dat u lucht toevoegt aan het vest waardoor u blijft drijven, of u laat juist lucht ontsnappen waardoor u verder naar beneden daalt. Met een trimvest kunt u dus zelf bepalen hoe diep u duikt. Het vest is aan uw duikfles verbonden: hier wordt dan ook de lucht vandaan gehaald. Naast dit trimmen kunt u een trimvest ook gebruiken voor het meenemen van attributen. Aan verschillende lussen en in zakjes kunt u zaken zoals bijvoorbeeld uw duikerskompas kwijt.

Met een ademautomaat ademt u onderwater

Door middel van een ademautomaat kunt u onderwater ademhalen. De ademautomaat is met uw zuurstoffles verbonden waardoor u toegang heeft tot verse zuurstof. Een ademautomaat is tijdens een duik dus zeker onmisbaar.

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over duikapparatuur of over het duiken zelf, dan kunt deze stellen bij Herman Lieven. Het personeel van deze grote (1000m2) speciaalzaak in ’s-Hertogenbosch weet veel over duiken en beantwoordt graag al uw vragen. Naast een winkelpand kunt u ook terecht op de webshop van Herman Lieven voor de aankoop van verschillende soorten duikapparatuur.