Smart Marketing
Image default
Aanbiedingen

Zo zorg jij voor meer sfeer in jouw tuin!

De zomer staat om de hoek en dat betekent dat we weer meer tijd in de tuin kunnen gaan doorbrengen. Voor het zover is verdient de tuin wel wat extra aandacht. In deze blog bespreken we een aantal tips om meer sfeer in je tuin te brengen, zodat je hier de hele zomer lang vol van kan genieten!

 

De juiste bloemen en planten

In een tuin mogen mooie bloemen en planten natuurlijk niet ontbreken. Om te beginnen kun je een kleurenpalet samenstellen. Zo heb je hou vast en zorg je uiteindelijk voor eenheid in je gehele tuin. Denk voor je de bloemen en planten aanschaft goed wat voor soorten dit moeten zijn. Heb jij bijvoorbeeld helemaal geen groene vingers? Kies dan voor bloemen en planten die weinig aandacht nodig hebben. Houd je van veel leven in je tuin? Kies dan voor bloemen en planten waar veel vlinders en andere insecten op af komen. 

 

Tot laat in de avond genieten

Een absolute must voor in je tuin is verlichting. Het is niet alleen sfeervol, maar ook nog eens enorm handig. Hoewel de avonden gedurende de zomer langer zijn, is het toch fijn dat je niet gedwongen wordt om na een bepaald tijdstip naar binnen te moeten gaan. Door verlichting op te hangen kun je zo lang als je wilt genieten van je tuin. Je hoeft hierbij niet altijd rekening te houden met stopcontacten, want je kunt er ook voor kiezen om lichtslingers met batterijen op te hangen of lampen die werken op zonne-energie! Om het helemaal af te maken kun je ‘s avonds kaarsen of lichtfakkels aansteken!

 

Haal binnen naar buiten

Tegenwoordig zien we onze tuin steeds vaker als een verlengde van de keuken. Een plek waar we kunnen koken, dineren en lang kunnen natafelen. Om extra sfeer te creëren kun je dus een hoekje maken met een mooie tafel en fijne stoelen of banken. Voeg hier wat leuke kussen en kaarsen aan toe en je hebt een leuke zithoek! Om het verlengde van je keuken af te maken kun je hier nog een mooie vuurkorf barbecue bij zetten. Dit is de perfecte combinatie van een warmtebron en een grill. Zo creëer je een centrale plek in de tuin waar je met vrienden en familie kunt samenkomen om te eten en te borrelen!

https://welvaere.be/