Smart Marketing
Image default
Tuin en buitenleven

Waar moet je rekening mee houden bij een bubbelbad kopen

Een bubbelbad kopen is een droom van veel mensen. Heerlijk bubbelen in je eigen huis of tuin, maar het is altijd verstandiger om je even in te lezen. Zo weet je precies waar je rekening mee moet houden en waar je op moet letten bij het kopen van een bubbelbad. Zo moet je rekening houden of het een binnen of buiten bad is, hoeveel personen erin kunnen. Je moet ook rekening houden met het stroomverbruik of je er in kan liggen of zitten. In deze blog gaan we wat dieper in op een aantal van deze punten. Lees hieronder dus snel verder dan je meer wilt weten over een bubbelbad!

Binnen of buiten bad?

Wil je een bubbelbad kopen voor binnen of buiten? Als je een bubbelbad voor buiten wilt moet je altijd rekening houden met slecht weer. Daarom is het altijd verstandiger om het bad onder een overdekte plaats te zetten. Door dit te doen kan je ongeacht het weer altijd van je bubbelbad genieten. Verder moet je ook kijken wat het energieverbruik is van deze baden. Als je het water drie tot vier keer per jaar vervangt en je gebruikt het bubbelbad elke twee dagen dan ben je gemiddeld zo’n € 0.80 tot € 1,35 euro per dag kwijt.

De opties bij een bubbelbad kopen

Als je een bubbelbad gaan aanschaffen heb je altijd een aantal opties. Je moet natuurlijk vooral rekening houden met waar jezelf belang aan hecht. Je kan een bubbelbad met massages of met verlichting aanschaffen. Dit is een keuze die je zelf moet maken en je kan zover gaan als je wilt.

https://intexplezier.be/intex-spa/intex-pure-spa.html