Smart Marketing
Image default
Mode en Kleding

Vragen over de Fjallraven Kanken rugzak

In het algemeen hangt het af van het type rugzak en hoe vaak je hem gebruikt (of misbruikt).

Over het algemeen zijn ze vrij duurzaam en onder de Zweden bestaat er ook een “traditie”, als we het zo mogen noemen, waarbij de Kånken-rugzakken van ouder op kind worden doorgegeven, wat aantoont dat deze rugzakken een hele tijd meegaan.

Wordt Fjällräven in China gemaakt?
Een deel van de producten van het merk wordt daar gemaakt, ja. De rest wordt voornamelijk in Zuid-Korea gemaakt.

Is de Kånken rugzak goed voor school?
Het klassieke ontwerp van de Fjallraven Kanken is volgens de commentaren op het internet een beetje klein, maar het nieuwere ontwerp, met een laptophoes, is veel beter en heeft ook gewatteerde riemen die hem comfortabeler maken.

Hij is geschikt voor school, maar wie zware gewichten wil dragen, moet volgens ons op zoek naar een steviger ontwerp dat het gewicht beter draagt en verdeelt.

Worden Kånken-rugzakken gemakkelijk vuil?
Dit hangt grotendeels af van hoe je de rugzak gebruikt en waar je hem neerzet.

Over het algemeen hebben deze rugzakken de neiging om vlekken te maken op boeken en spullen die erin zitten, en daarom raadt het merk aan om ze af te spoelen volgens het bijgeleverde etiket, om overtollige kleurstof te verwijderen.

In het algemeen zijn dit rugzakken die bestand zijn tegen vlekken vrij oke, maar zal uiteindelijk vies.

Samenvattend is Fjällräven een merk met moderne en stijlvolle, minimalistische ontwerpen dat er alles aan doet om producten te maken die lang meegaan en goed presteren.