Smart Marketing
Image default
Mode en Kleding

Verschillende soorten luiertassen

Rugzakluiertassen zijn een populaire keuze voor veel ouders, en niet voor niets. Ze stellen je in staat om alles wat je nodig hebt voor een dagje uit met je baby comfortabel te dragen en tegelijkertijd beide handen vrij te houden, een groot pluspunt. Ze zijn over het algemeen ruim, hebben veel vakken en compartimenten voor extra opslag en zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan stijlen.

Het enige nadeel van een rugzakachtige tas is dat deze in de weg kan zitten bij het dragen van een baby. Hoewel het niet onmogelijk is om babykleding en een rugzak te dragen, kan het een beetje ongemakkelijk zijn. (En zwaar!) En omdat je hem uit moet doen om naar binnen te kunnen, is een rugzak ook minder toegankelijk dan een draagtas of een schoudertas.

Schoudertassen worden vaak gebruikt als luiertassen. Veel zakken en compartimenten met ritsen maken deze tas gemakkelijk te organiseren: doe luiers in één zak, verse kleren in een andere, snacks in een derde… je krijgt het idee. De gewatteerde dwarsband houdt de tas stevig vast en geeft je rug en schouders meer ergonomische steun dan een eenarmige draagzak.

Het kan lastig zijn om gemakkelijk bij de inhoud van je tas te komen. De inklapbare voorkant die de boodschapper zijn kenmerkende stijl geeft, kan voor sommige ouders vervelend zijn om de tas te openen en te sluiten.

Ben jij op zoek naar een lederen luiertas van de hoogste kwaliteit, kijk dan eens naar een Cowboysbag luiertas. Stijlvol en handig tegelijk!