Smart Marketing
Image default
Dienstverlening

Verhuur van licht en geluid voor al uw feesten

Pro Industries regelt de verhuur van alle apparatuur voor licht en geluid voor uw feesten in de ruime omgeving van Turnhout. Dit bedrijf is gevestigd in Oud-Turnhout en specialiseert zich in de technische ondersteuning van feesten en events, groot of klein. Dus als u binnenkort een evenement organiseert, kunt u aankloppen bij deze expert in uw buurt voor de benodigde apparatuur voor een geslaagd feest vol ambiance. Benieuwd naar de mogelijkheden van verhuur van licht en geluid in Turnhout? Lees dan zeker verder!

Ontdek het gamma licht en geluid voor uw feest

Pro Industries biedt een zeer ruim aanbod geluid en licht aan voor verhuur. Alle apparatuur is bovendien beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven en kan eenvoudig worden geïnstalleerd zinder voorkennis. Ongeacht of u op zoek bent naar een geluidsinstallatie voor uw wijkfeest of naar ledverlichting voor uw festival, bij deze specialist vindt u steeds alle technische benodigdheden voor een geslaagd event. Geeft u binnenkort een zakelijke presentatie om een nieuwe product te lanceren? Dan bent u zeker van een vlekkeloos verloop dankzij de projector en microfoonset van Pro Industries uit Oud-Turnhout. Het zijn slechts enkele voorbeelden waarvoor u de geluid- en lichtinstallaties van het bedrijf kunt huren. Werp uw blik op de eerdere realisatie sop de site van het bedrijf om meer mogelijkheden te ontdekken.

Laat u adviseren over de beste opties voor uw event

Naast de verhuur van licht en geluid, biedt Pro Industries ook heel wat apparatuur ter verkoop. Als u regelmatig events organiseert is het immers slimmer om zelf eenmalig te investeren in deze apparatuur in plaats van deze te huren voor elk event. De medewerkers van het bedrijf adviseren u graag over wat de beste opties is voor uw situatie en welke apparatuur het beste aansluit bij uw wensen. Neem daarvoor contact op met Pro Industries. Meer informatie over hun licht- en geluidsinstallaties, hun uitststekende service en hun contactgegevens vindt u terug op de website van Pro Industries.

https://www.proindustries.be/home/