Smart Marketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Organiseren van een business event door samen te werken

Bent u plannen aan het uitdenken om een business event te organiseren, zoals een symposium of een beurs? Wellicht is het dan prettig om gebruik te maken en ondersteuning te vragen bij een ervaren eventbureau. Verras uw medewerkers of zakenrelaties met een origineel event, zonder controle over de organisatie te verliezen. Naast het gezellige aspect voor uw bezoekers, is het organiseren van een business event het perfecte moment om uw bedrijf in de kijker te spelen zonder de identiteit en binding met uw bedrijf te verliezen.

Op welke diensten mag u vertrouwen?

De ervaren event planners van JADA Events begeleiden u indien gewenst tijdens het volledige traject bij het organiseren van een business event. Van concept tot follow-up – vertrouw te allen tijde op de expertise van dit evenementenbureau. Op basis van uw eigen wensen en verwachtingen wordt er vorm aan een evenement gegeven dat volledig past bij uw bedrijf én de doelgroep. Het is mogelijk om zowel binnen als buiten evenementen te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige barbecue met al het personeel op een zomerse avond. De organisatie van een evenement in zowel België als het buitenland staat met het 3-stappenplan:

  • Horen: samen met de planner van JADA Events gaat u een gesprek aan om uw wensen en verwachtingen te bespreken.
  • Zien: dankzij de creativiteit van de professionals ontvangt u alle mogelijke oplossingen binnen het opgegeven budget in de vorm van kant-en-klare voorstellen.
  • Spreken: u heeft altijd het laatste woord over de organisatie, ook na het organiseren van het business event.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat de organisatoren van JADA Events voor u kunnen betekenen? Start met organiseren van uw onvergetelijke business event en neem vrijblijvend contact op met dit professionele evenementbureau uit Antwerpen. De scherpe blik in combinatie met uw wensen en ideeën resulteren in een event wat voor altijd bijblijft, zowel bij uzelf als uw bezoekers.

https://jada-events.be/