Smart Marketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontdek de voordelen van epoxyvloeren

Heb je al gehoord van de voordelen van epoxyvloeren en/of PU gietvloeren? Wij vertellen je er graag meer over! ABBI Industrie heeft de juiste kennis én enthousiaste medewerkers in huis om je het juiste advies te geven over een PU gietvloer en epoxyvloer. Beide vloerbekledingen hebben meteen voordelen zichtbaar, maar ook op lange termijn zijn ze de investering waard in elke bedrijfstak. PU gietvloeren en epoxyvloeren zijn heel gemakkelijk te plaatsen, zodat je meteen kan werken in een veilige werkomgeving. Niet alleen de veiligheid, ook het comfort en esthetische aspect zijn belangrijk. Ontdek hieronder nog meer voordelen van deze vloerbekledingen!

Waarom zijn deze vloeren zo populair?

Zowel bij professionele, industriële bedrijven als bij iets kleinere ondernemingen worden epoxyvloeren en PU gietvloeren een steeds populairdere oplossing qua vloerbekleding. Zware industrieën kunnen het bevestigen, een PU gietvloer kan tegen een stootje. Zowel zuren, kleurstoffen en andere schadelijke stoffen hebben bijna geen impact op PU gietvloeren. Ook voor een epoxyvloer kan je terecht bij ABBI Industrie, dé professional uit Niel. De hoge weerstand en resistentie tegen krassen maken van een epoxyvloer een onmisbare schakel in je bedrijf. En hoe zit het eigenlijk met de kostprijs? Maak je geen zorgen! Hoe meer vierkante meter vloer je bestelt, hoe lager het uiteindelijke kostenplaatje. Bovendien zijn beide vloeren optimaal geschikt voor een eenvoudige afwerking. Reden genoeg om zelf de voordelen van epoxyvloeren en PU gietvloeren te ontdekken, toch?   

Aarzel niet om de professionals te contacteren

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in epoxyvloeren en PU gietvloeren? Reken dan gerust op het gespecialiseerd advies en aanpak op maat van ABBI Industrie. Met hun jarenlange ervaring ben je zeker van je stuk als je een PU gietvloer of epoxyvloer aankoopt. Geef jouw wensen door op het vlak van professionele vloerbekleding, dan gaan zij zo snel mogelijk aan de slag om de vloeren te plaatsen op het bedrijfsterrein. Je kan ze telefonisch bereiken, een e-mail sturen of simpelweg het online contactformulier invullen. 

https://www.abbi.be/