Smart Marketing
Image default
Aanbiedingen

Nieuw: Sixton werkschoenen

Sixton schoenen | Professionele werkschoenen

Je werk professionaliteit omvat tegenwoordig veel meer dan alleen heel goed zijn in je vak. Het is ook een stukje verantwoordelijk nemen, goed voorbereid zijn en verzorgd voor de dag komen op je werk. Vooral als je werkt in een gevaarlijke werkomgeving is dit extra belangrijk. Sta daarom extra sterk in je (werk)schoenen werk veilig met de juiste veiligheidsschoen die past in je werkomgeving. Maak kennis met de uitstekende werkschoenen collectie van Nijhof Safety – en dan met name de werkschoenen van Sixton!

De nieuwe Sixton collectie

Als je het grootste gedeelte van de dag staand aan het werk bent, is het van essentieel belang dat je comfortabele veiligheidsschoenen draagt. Veiligheidsschoenen die je dag in, dag uit wilt dragen. De Traxx collectie van Sixton is speciaal ontworpen om je voeten de hele dag het beste comfort te bieden. Ruim twintig jaar geleden ontwikkelde Sixton al de eerste Traxx modellen en de nieuwste collectie is nu ook te bestellen in de webshop van Nijhof Safety!

Werkschoenen volgens de laatste veiligheidseisen

De Traxx collectie is ontwikkeld met oog voor detail en aandacht voor veiligheid, comfort en design van het allerhoogste niveau. Het resultaat is een hoogwaardige collectie veiligheidsschoenen die de gestelde wettelijke eisen, veiligheids- en gezondheidseisen overtreft. Daarnaast voldoen de nieuwe Traxx veiligheidsschoenen voldoen ook vandaag de dag aan de wensen én eisen van de mensen die ze dagelijks dragen.

Duidelijk vooroplopend in de markt

Het doel van Sixton is te allen tijde de beste professionele veiligheidsschoenen te maken, die op de markt te verkrijgen zijn. Elke collectie is ontworpen om aan het hoogste niveau van bescherming, prestaties en comfort te voldoen. Sterker nog, de Traxx modellen zetten een nieuwe standaard die ongeëvenaard is in de veiligheidsschoenen branche. Dit is te danken aan de unieke kenmerken en eigenschappen van de schoen, waaronder;

  • Een stalen neus.
  • Hoogwaardige inlegzool en een antipenetratie insert van staal of FlexGuard®.
  • Sommige modellen zijn waterafstotend of zelfs waterproof dankzij het HDry® membraan.
  • Een aantal schoenen is uitgerust met een slijtvaste TPU-neus om extra bescherming te bieden.

Nararmate de technologie evolueert, veranderen ook de verwachtingen van mensen. Daarom streeft Sixton voortdurend naar om de prestaties van de veiligheidsschoenen te verbeteren, zelfs als ze ‘bestseller’ zijn. We zijn dan ook zeer verheugd de nieuwe Traxx collectie aan te bieden in onze webshop in alle denkbare maten voor dames en heren. Aanvullend verkopen we ook de werkschoenen van Haix online.

Populaire modellen uit de collectie

De Traxx NXT 96 en Traxx NXT 97 zijn nieuw in onze collectie en de Traxx 218 en Traxx 219 zijn vernieuwd. Alle vier de modellen hebben een frisse, lichtgekleurde antibacteriële en geurvrije voering. Dat geldt ook voor het verbeterde antibacteriële en comfortabele Poliyou voetbed. De Traxx 218 en Traxx 219 zijn daarnaast voorzien van een HDry® waterproof membraan. Dit membraan zorgt ervoor dat het klimaat in de schoenen altijd optimaal is. Wat voor weer het ook is; je voeten blijven koel, droog, fris en comfortabel. Bestel deze werkschoenen in onze shop!

Anti-penetratie zool

Veiligheidsschoenen worden steeds lichter, zachter en flexibeler. Daarom is het belangrijker dan ooit om de noodzakelijke stabiliteit te garanderen. Vele modellen van Sixton zijn voorzien van een lichtgewicht FlexGuard® antipenetratie zool in plaats van een zwaardere stalen variant.

https://www.nijhofsafety.nl