Smart Marketing
Image default
Horeca

Koffiebekers bedrukken in 3 stappen | KoffiebekerDirect

Koffie is de meest gedronken drank van de wereld. Het begin van de dag staat voor veel mensen in het teken van wakker worden met een lekker bakjes koffie. Maar zo’n lekker bakje koffie drinken kan natuurlijk gedurende de hele dag. Op je werk, in een gezellige bar of in de kantine van de favoriete sportvereniging. Koffie smaakt overal en met iedereen. Drink je heerlijke bakkie met je klanten, collega’s, teamgenoten of neem hem mee voor onderweg. Bij  smaakvolle koffie is ook de juiste koffiebekers belangrijk. Maar kies je dan een standaard beker zoals de populaire Limetta of de goedkope koffiebekers Lines serie of ga je voor een koffiebeker in je eigen huisstijl! 

Kartonnen bekers met logo: net dat beetje extra aandacht

Je hebt je keuze gemaakt. Je staat op het punt om koffiebekers te laten bedrukken, maar waar moet je dan eigenlijk rekening mee houden. Welke inhoudsmaat kies ik, ga ik voor een volledige of logobedrukking en hoe snel wil je geleverd krijgen. Bij KoffiebekerDirect is dat allemaal heel overzichtelijk. Wij nemen de stappen met je door. 

Welke inhoudsmaat heb je nodig?

Koffiebekers zijn er in verschillende formaten. Voor iedereen is er wel een geschikte beker.  De kleinste van de familie is het formaat 120cc/4oz. Niet alleen bij uitstek geschikt voor een heerlijke enkele of dubbele espresso, maar erg geschikt voor het uitdelen van samples tijdens beurzen. De 150cc en de 180cc lijken wel op elkaar. Alleen de hoogte is verschillend. Met name de 180cc koffiebeker is uiterst populair. Bij ruim 60% van alle bestellingen, zowel bedrukt als onbedrukt, gaat het om de 180cc variant. De 8oz/200cc beker zie we steeds meer in de Benelux markt, met name ook omdat hij erg geschikt voor coffee 2 go. De beker is ook net iets steviger en met een bijpassend koffiedeksel is het een ideale beker voor een cappuccino on the go. Maar er zijn natuurlijk ook extra grote drinkbekers die je gemakkelijk mee kunt nemen. Tot zelfs 400cc.  Voor een overheerlijke latte machiatto! 

Kies je voor een volledige- of logo bedrukking

Bij volledige bedrukking wordt jouw ontwerp opgemaakt en gedrukt in een waaiervorm. Vervolgens worde de beker gevormd. Het artwork wordt daarom altijd perfect gepositioneerd op de beker. Jouw favoriete Koffiebeker volledig bedrukken in full colour (4-kleuren CMYK) is al mogelijk vanaf 250 stuks en al leverbaar vanaf 5 werkdagen! En dankzij onze bedrukkingsmogelijkheden in Polen en China is KoffiebekerDirect ook bij grote aantallen (minimaal 30.000 bekers) dé perfecte partner. De druktechniek is dan Flexoprint, een vorm van inline bedrukken, wat vooral prijstechnisch interessant voor middelgrote en grote oplages. 

Bij ‘logo bedrukking‘ wordt jouw ontwerp gedrukt op een reeds gevormde (witte) beker. Deze vorm van ‘dry offsetdruk’ staat garant voor een hoge drukkwaliteit (in maximaal 6 PMS kleuren) én een hoge productiesnelheid. De bedrukkingsvorm is daarom zeer geschikt voor orders vanaf zo’n 5.000 bekers. Het maximale drukoppervlak van de beker is zo’n 70%, dus ideaal voor het bedrukken van jouw bedrijfs- of evenementenlogo.  

Welke druktechniek je ook kiest: KoffiebekerDirect garandeert altijd voor de beste drukkwaliteit en levert uitsluitend bekers met food-gecertificeerde kartonsoorten én kleuren.

Hoeveel haast is er mee? Normale, snelle of spoedlevering!

Wil je de kartonnen drinkbekers met eigen bedrukking zo snel mogelijk in huis of wacht je liever een paar weken zodat je nog een extra korting mee kan pakken. Hoe langer de levertijd, hoe goedkoper de koffiebekers. Aan jou de keuze. Van 5 werkdagen tot 12 weken, na akkoord artwork. 

https://www.koffiebekerdirect.be