Smart Marketing
Image default
Aanbiedingen

Klaar auto te koop?

tweedehands wagen verkopen

auto verkopen 

tweedehands auto 

 

U weet nu hoe u de werkelijke prijs van een auto bepaalt. Dan is er nog een ander belangrijk punt: voorbereidingen treffen om auto’s te verkopen. Hierbij gelden de volgende voorwaarden: Uiterlijk speelt een belangrijke rol.

 

Eerste indruk

 

Zorg ervoor dat uw auto schoon is en een nette indruk geeft. Stofzuig van binnenuit met een stofzuiger en maak deze zorgvuldig schoon. Als je de juiste reiniger en retoucheerpen kiest en wat tijd nodig hebt om voor te bereiden, dan ziet je auto er direct beter uit.

 

Als u uzelf niet wilt of kunt schoonmaken, kunt u contact opnemen met een professioneel autoschoonmaakbedrijf. Ze verversen je auto. Het bedrag aan investering (100 tot 200 euro) is het waard, want het mooie uiterlijk vertaalt zich meestal in een hogere verkoopprijs, die je meestal terug kunt verdienen.

 

Zorgvuldige zorg: extern

 

Dit is logisch: een schone en opgeruimde auto verkoopt sneller. Daarom is het de moeite waard om de auto voor de proefrit te wassen. Om dit te doen, kunt u uw auto besturen om te wassen of zelf een hogedrukspuit gebruiken. Vervolgens kunt u met speciale reinigingsmiddelen de matte kunststof onderdelen zoals bumpers, achteruitkijkspiegels en raamkozijnen afvegen. Als de verf dof wordt, is schuren altijd handig.Bewaar de volledige verf met harde was. Vergeet de ruit niet: u kunt een gewone glasreiniger gebruiken om alle glasoppervlakken binnen en buiten schoon te maken. Let ook op de velgen, zeker als uw auto is voorzien van mooie aluminium velgen. Wielreinigers van hoge kwaliteit zijn op de markt verkrijgbaar en kunnen zelfs hardnekkig geagglomereerd remstof van de velg verwijderen.

 

Zorgvuldige zorg: intern

 

Hoe leuker een potentiële koper in uw auto is, hoe sneller de aankoop zal zijn. Daarom is het belangrijk om de auto schoon te maken en het interieur schoon te maken. Voor kopers is de interne staat altijd een belangrijke indicator van de algehele staat van de auto. Speciale reinigers kunnen op bijna alle oppervlakken worden gebruikt. Tapijten kunnen worden schoongemaakt met stoffering en tapijtschuim. Vergeet niet om de ruitenen de het salon grondig proper te maken. Rokers moeten niet alleen de asbak legen, maar ook spoelen met een zeep. Reinig bovendien het stuur en alle bedieningselementen met neutraal zeepwater.

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/verkoop-auto-2de-hands/