Smart Marketing
Image default
Meubels

Kende u deze soorten schoenenkasten al?

Je hebt een hele hoop verschillende schoenenkasten. Hier lees je meer over soorten schoenenkasten. Wat naast de reguliere schoenenkast (die iedereen kent) zijn er ook diverse bijzondere schoenenkasten met handige opties of eigenschappen.

Schoenenkast met spiegel

Een Schoenenkast met spiegel is een schoenenkast met een spiegel zoals de naam het al zegt. Als je de deur openmaakt is daar de kast waar je de schoenen in kan opbergen. je kan vaak op 1 laag ongeveer 2 tot 3 schoenen kwijt.

Waar wordt de kast gebruikt? De kast wordt vaak gebruikt in woonhuizen. Maar ook af en toe in luxe kantoorpanden. Deze kast heeft namelijk een mooie en chique uitstraling aan de kamer.

Schoenenkast met zitkussen

Dit is een soort van bank met daaronder een plek voor schoenen. Hier zijn verschillende lagen waar je je schoenen kwijt kan. Je kan hier ongeveer 12 paren schoenen kwijt. Deze kast dient dus voor 2 verschillende doeleinden om op te zitten en om op te zitten.

Smalle schoenenkast

Dit is een kleine schoenenkast waar je een paar paren schoenen in kwijt kan dit is ideaal voor als je niet veel schoenen hebt en je dus ook niet veel ruimte nodig hebt om schoenen in om te bergen.

Schoenkastmodule Stan

De schoenkastmodule stan is een schoenenkast die opstapelt. Je hebt hier dus voor ieder paar schoenen een aparte laag.

Waar wordt de kast gebruikt?

Dit zie je vaak terug bij bijvoorbeeld een bowlingbaan. Waar je je paar schoenen kwijt kunt als je bowlingschoenen aan hebt. Ook vind je dit vaak terug bij een zwembad waar je je schoenen kwijt kan als je gaat zwemmen.

Ook voor thuis

Ook kan je deze kast natuurlijk ook gewoon thuis gebruiken. De kast en niet te duur. Het is handig als je in een huis woont met een groot gezin of als je regelmatig bezoek ontvangt waar de schoenen uit moeten.

Schoenenkast Alana

Dit is eigenlijk een variant van de smalle schoenenkast waar eerder over gesproken werd in deze tekst. Deze kleine schoenenkast heeft ongeveer 4 lagen waar je je schoenen kwijt kan. Je kan op elke laag ongeveer 2 schoenen kwijt. Deze schoenkast is ideaal als alleen woont of met 2 personen als je niet veel schoenen hebt. Deze kast is tevens ook niet duur en dus betaalbaar.

Meer kasten

Er zijn natuurlijk tal van schoenenkasten. Dit zijn maar 5 schoenenkasten als voorbeeld maar je hebt er heel veel in allerlei verschillende soorten en maten. Om je schoenenkast uit te zoeken moet je je zelf dingen afvragen om er achter te komen welke schoenenkast je het beste kan nemen. Bijvoorbeeld hoeveel paar schoenen heb ik? Met hoeveel personen bestaat mij gezin enzovoorts.

https://www.emob.be/hal-berging/schoenenkasten