Smart Marketing
Image default
Electronica en Computers

IT support in Gent is bij remote werken nog belangrijker

Sinds de coronacrisis gebeurt steeds meer werk op afstand en een goede IT-partner in Gent is daarop ingesteld. Verwacht wordt dat ook in de toekomst een gedeelte van het werk thuis zal blijven plaatsvinden en dat betekent dat daar rekening mee gehouden moet worden in je systeembeheer. Er zijn mensen die van buitenaf inloggen op programma’s en toepassingen, maar is dat wel veilig? Hebben medewerkers die thuis zitten dezelfde gemakken als medewerkers op kantoor? IT support in Gent moet rekening houden met dat soort vragen en er zorg voor dragen dat remote werken net zo soepel en veilig verloopt als op locatie. Cuarta is een IT specialist die dat als geen ander begrijpt.

 

Vier pijlers en op maat gemaakte dienstverlening

Cuarta hanteert vier pijlers waarmee ze haar IT support in Gent optimaliseert. Deze pijlers, Security, Strategy, Software en Service, zorgen ervoor dat iedere klant volledig wordt ontzorgd en dat ze een dienstenpakket krijgen dat alles dekt. Om deze vier pijlers heen krijgt iedere klant een op maat gemaakte aanpak aangeboden, want geen bedrijf is anders. Wat jij van je IT-partner in Gent verwacht is niet hetzelfde als wat iemand anders daarvan nodig heeft. Daarom krijg je van Cuarta exact wat je nodig hebt: een op maat gemaakt softwarepakket, strategie en veiligheidssysteem in combinatie met 24/7 IT support in Gent indien nodig.

Multi-layer security en datacenters

Om dit te kunnen doen hanteert Cuarta een multi-layer veiligheidssysteem en hebben ze zelfs hun eigen innovatieve datacenters waar jouw gegevens veilig kunnen worden bewaard. Geef jij ook je databeheer uit handen, dan heb je geen grote en dure servers meer nodig, want dat pakt Cuarta van je over. Cuarta is IT-partner voor bedrijven in Gent, Oostende en geheel Vlaanderen en daar kun jij ook bij horen. Een dergelijk effectief en soepel systeem is kostenbesparend en verzorgt voor remote- en thuismedewerkers een optimale werksituatie.