Smart Marketing
Image default
Particuliere dienstverlening

Investeren in vastgoed en meteen de vruchten ervan plukken

Iedereen weet dat investeren in vastgoed altijd een verstandige en veilige beslissing is. Het is toch meestal lang wachten tot u de vruchten van deze investering werkelijk plukt. Het rendement is vaak niet meteen tastbaar en u heeft toch een serieuze som geld neergelegd in het stukje vastgoed. Om het voordeel van een veilige investering te combineren met een direct rendement, moet u bij Center Parcs Vastgoed zijn. Zij geven u namelijk de kans om een van de vele vakantiehuizen of bungalows in de welbekende vakantieparken onder uw hoede te nemen. De werklast voor u blijft hierbij miniem, maar u geniet wel van het volle rendement en een vaste huuropbrengst. Dat betekent dat alle voordelen voor u zijn.

Een unieke kans ligt voor het grijpen

Bij Center Parcs Vastgoed krijgt u een onwaarschijnlijke kans om in vastgoed te investeren. Ongeacht de bezettingsgraad van uw cottage in een van de vakantieparken, u ontvangt altijd een vaste huuropbrengst. Het beheer en de vaste kosten van dit pand zijn eveneens zorgen die u niet deren, omdat dit gehele takenpakket in de handen van Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs ligt. Met een meerjarig contract heeft u de ultieme zekerheid op lange termijn en een zorgeloos bezit van een stukje uniek vastgoed. Daarbij geniet u ook van alle fiscale voordelen die verbonden zijn aan het bezitten van vastgoed. Waarom zou u deze opportuniteit laten liggen?

Maak een afspraak met deze onderneming

Zou u graag in het vastgoed van Center Parcs Vastgoed willen investeren? Dan moet u simpelweg een afspraak maken met een van de medewerkers. Bij hen op kantoor leggen ze u alle specifieke details uit van het contract en geven ze een transparant beeld van de opbrengsten die u geniet op lange termijn. Laat deze kans daarom zeker niet liggen en maak een afspraak met deze onderneming.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/