Investeren in vastgoed en meteen de vruchten ervan plukken

Smart-marketing

Iedereen weet dat investeren in vastgoed altijd een verstandige en veilige beslissing is. Het is toch meestal lang wachten tot u de vruchten van deze investering werkelijk plukt. Het rendement is vaak niet meteen tastbaar en u heeft toch een serieuze som geld neergelegd in het stukje vastgoed. Om het voordeel van een veilige investering te combineren met een direct rendement, moet u bij Center Parcs Vastgoed zijn. Zij geven u namelijk de kans om een van de vele vakantiehuizen of bungalows in de welbekende vakantieparken onder uw hoede te nemen. De werklast voor u blijft hierbij miniem, maar u geniet wel van het volle rendement en een vaste huuropbrengst. Dat betekent dat alle voordelen voor u zijn.

Een unieke kans ligt voor het grijpen

Bij Center Parcs Vastgoed krijgt u een onwaarschijnlijke kans om in vastgoed te investeren. Ongeacht de bezettingsgraad van uw cottage in een van de vakantieparken, u ontvangt altijd een vaste huuropbrengst. Het beheer en de vaste kosten van dit pand zijn eveneens zorgen die u niet deren, omdat dit gehele takenpakket in de handen van Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs ligt. Met een meerjarig contract heeft u de ultieme zekerheid op lange termijn en een zorgeloos bezit van een stukje uniek vastgoed. Daarbij geniet u ook van alle fiscale voordelen die verbonden zijn aan het bezitten van vastgoed. Waarom zou u deze opportuniteit laten liggen?

Maak een afspraak met deze onderneming

Zou u graag in het vastgoed van Center Parcs Vastgoed willen investeren? Dan moet u simpelweg een afspraak maken met een van de medewerkers. Bij hen op kantoor leggen ze u alle specifieke details uit van het contract en geven ze een transparant beeld van de opbrengsten die u geniet op lange termijn. Laat deze kans daarom zeker niet liggen en maak een afspraak met deze onderneming.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/