Smart Marketing
Image default
Dienstverlening

Een mooi logo is belangrijk voor een goed webdesign

Een goed uitgedacht en overzichtelijk webdesign is natuurlijk niets zonder een mooi en duidelijk logo voor jouw bedrijf in België. Een logo is het middelpunt van jouw bedrijf. Het is de essentie die de mensen onthouden. Een bedrijf wordt het vaakst herkend of onthouden aan de hand van een duidelijk en mooi logo. Als dat er niet is of het logo is afschuwelijk lelijk, zullen er ook al veel klanten afhaken. Een doordacht logo geeft je bedrijf een extra troef doordat klanten dan weten dat er wordt nagedacht bij dat bedrijf.

Een logo ontwerpen is niet zo makkelijk

Er zijn veel voorwaarden waaraan een logo moet voldoen. Het moet relevant, memorabel en zeker ook tijdloos zijn. Je wil je logo niet telkens opnieuw veranderen, dus is het belangrijk dat het lang mee gaat. Een logo legt ook de basis voor een prachtig webdesign voor jouw bedrijf in België doordat het thema en de stijl van de website toegespitst zullen zijn op jouw logo zodat alles goed samen past. Jordesign kan je hierbij helpen. Zij ontwikkelen webdesigns voor bedrijven in België, maar kunnen ook jouw logo mee ontwerpen. Wanneer je nadien ook je website door hen laat ontwikkelen, ben je er zeker van dat alles mooi samen past en een prachtig geheel vormt. Bovendien ligt hun focus ook op een mooi en betaalbaar webdesign zodat werkelijk elk bedrijf bij hen terecht kan, en niet enkel de multinationals. Wanneer je dus een startup bent en op zoek bent naar een goed logo en een mooie website voor jouw bedrijd, dan zijn zij waar je moet zijn.

Creëer een passend geheel

Als je ervoor kiest om alles door hen te laten ontwikkelen, ben je er ook zeker van dat alles goed samen zal passen en je klanten alles zullen herkennen als jouw website. Het webdesign en het logo zullen bijna niet los van elkaar te denken zijn. Neem nu nog contact op met hen om een eerste gesprek in te plannen en samen aan de toekomst te bouwen.