Smart Marketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Door goede objectbeveiliging is uw bedrijf veilig

Met goede objectbeveiliging zorgt u ervoor dat uw bedrijf zowel tijdens als buiten kantoortijden beschermd wordt. De beveiliger voorkomt onder andere diefstal, fraude en vandalisme. In uw bedrijf wilt u natuurlijk dat de veiligheid van u en uw medewerkers voorop staat. Een objectbeveiliger kan dan ook zowel overdag als ’s nachts zorgen dat er geen ongenode gasten bij uw bedrijf binnen proberen te komen. Daarnaast wordt er natuurlijk gecontroleerd op onder meer brandgevaarlijke situaties, maar ook het sluiten van alle ramen aan het eind van de dag, et cetera. Daardoor weet u zeker dat alles goed is afgesloten voor de nacht.

Een combinatie van verschillende werkzaamheden met objectbeveiliging

Safety Guard is een beveiligingsbedrijf uit Lelystad waar u terecht kunt voor objectbeveiliging van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de beveiligers van Lelystad niet alleen opgeleid om uw organisatie te beveiligen. Zij kunnen namelijk diverse andere werkzaamheden voor u oppakken. Denkt u hierbij aan schoonmaakwerkzaamheden, maar ook andere werkzaamheden. Bijvoorbeeld het welkom heten van gasten, bijhouden van het sleutelbeheer van uw organisatie of BHV-werkzaamheden. Op de website vindt u een compleet overzicht van de uiteenlopende werkzaamheden die een beveiliger tijdens de objectbeveiliging kan oppakken.

Een vertrouwd gevoel door uitstekende service

Bovenal kunt u bij Safety Guard rekenen op een uitstekende service. Er wordt de tijd genomen voor u en uw wensen, zodat de beveiliger goed past bij uw bedrijf en uw bedrijfscultuur. Daarnaast wordt er gekeken wat u verder aan wensen heeft, zodat de medewerkers van Safety Guard echt het verschil kunnen maken voor uw bedrijf. Bent u benieuwd naar de speciale aanpak waarmee dit beveiligingsbedrijf de beveiliger vindt die bij uw bedrijf past? Of voor welke andere beveiligingsdiensten u hier terecht kunt? Op de website vindt u een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden. En voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen om een samenwerking te bespreken.

https://safetyguard.nl/