Smart Marketing
Image default
Aanbiedingen

De voordelige tablet voor de marketeer

Als marketeer heb je waarschijnlijk een voorliefde voor gadgets. De technische innovaties hebben de afgelopen jaren namelijk niet stil gestaan en veel toffe merken hebben de wereld verrijkt met toffe devices. Van een MacBook die jouw grafische projecten draagt, tot een tablet om jouw concepten op te kunnen tonen. Hoe gaaf is het dat je al jouw ideeën eenvoudig op zo’n mooi Multi touchscreen kwijt kunt én aan de wereld kunt presenteren. Vanwege de mooie designs, stabiele software en creatieve mogelijkheden, hebben veelal een voorkeur voor de Apple iPad. Hier kun je helaas wel diep voor in de buidel tasten. Zeker in tijden waarin chiptekorten de prijzen verder opdrijven. Dit kan beter! Dat vonden ze 6 jaar geleden ook bij Forza.

Refurbished voor voordeel

Misschien heb je er weleens van gehoord: een refurbished iPad. Dit betekent dat de iPad een tweede leven krijgt, na een grondige opkuisbeurt. Er zijn partijen die dit tot een specialisme hebben gemaakt. Zo ook Forza Refurbished. Met een groot gamma refurbished iPhones en iPads is Forza de nummer 1 Apple-specialist van de BENELUX. Dit blijkt mede uit Keurmerk Refurbished, wat als kwaliteitslabel dient in de refurbished Apple-branche. Hierdoor ben je als klant extra zeker van een betrouwbare aankoop. En dat is wel zo fijn. Als gevolg van de gedegen kwaliteitscontroles levert Forza 1 jaar langer garantie dan bijvoorbeeld Apple nieuw. Hierdoor geniet je maar liefst 2 jaar lang van ondersteuning als er onverhoopt iets met de iPad aan de hand is. De garantie geldt ook op de batterij. Dus hierover hoef jij je ook geen zorgen te maken. Vanaf zo’n 200 euro kun je al een refurbished iPad kopen bij www.forza-refurbished.be. 

Bestverkochte refurbished iPad

Eén van de refurbished iPads die nog steeds vaak refurbished verkocht wordt, is de iPad 2018. De iPad 2018 is een budgetvriendelijke iPad, welke zeer geschikt is voor alledaags gebruik. De tablet beschikt voor jou als marketeer ook over slimme toepassingen. Zo kun je schrijven en tekenen op het scherm met Apple Pencil. Door deze handige stylus te gebruiken komt jouw creatieve geest nog meer tot zijn recht. Hierdoor is de iPad 2018 geschikt voor studie- en werk gerelateerde taken.

Op het 9.7 inch beeldscherm wordt iedere taak duidelijk gepresenteerd. Daarbij beschikt de iPad over een camera van HD-kwaliteit. Aan de achterzijde vind je een 8 megapixel camera, waarmee je momenten onderweg goed vast kunt leggen. Aan de voorzijde is de iPad 2018 uitgerust met een 1.2 megapixel camera waarmee je kunt videobellen.

iPad kopen

Bij Forza kun je voordelig de iPad 2018 refurbished kopen. Daarbij heb je de mogelijkheid om hem uit te proberen. Niet goed? Geld terug. Dat is wel zo fijn.

Naast de refurbished iPad 2018 vind je meerdere iPads bij Forza Refurbished. Hierdoor is er altijd een iPad die bij jouw marketingbudget past. Welke iPad je ook kiest, je geniet sowieso van 2 jaar garantie en ontvangt de iPad inclusief gratis nieuwe laadaccessoires!