Smart Marketing
Image default
Mode en Kleding

De nieuwste kinderschoenen trends van 2022

De kleintjes houden niet op met groeien en dat betekent dat er ook weer nieuwe kinderschoenen nodig zijn! Wij hebben alvast leukste trends van kinderschoenen op een rijtje gezet, hiermee straalt jouw kind op het schoolplein!

Stoere jongenssneakers

De mooie jongenssneakers maken een echte comeback. De kleurrijke sneakers zijn weer helemaal hip en terug. Dit is ook niet vreemd aangezien de stoere sneakers perfect zijn om op te rennen, spelen, klimmen en natuurlijk skaten. Deze schoenen zijn verkrijgbaar met stoere logo’s mooie ontwerpen of unieke kleurencombinaties. Dit zijn ook de schoenen waar de merken de meeste individualiteit aan toe kunnen voegen door verschillende dieren, producten of logo’s aan toe te passen en dit is ook precies de reden dat deze schoenen bij kinderen zo geliefd zijn.

Kleurrijk & opvallend

Kinderschoenen met een breed palet aan kleuren zijn ook helemaal hip geworden. Of het nu hoge of lage schoenen zijn, sneakers of sportschoenen de kleurenvariatie past helemaal bij de zomerschoenen van kinderen. Denk aan gewaagde kleurcombinaties, vrolijke ontwerpen maar ook letterlijk een regenboog patroon op lage sneakers. De schoenen die eerst echt niet konden zijn nu de meest trendy kinderschoenen van dit moment! Tip: Shoesme heeft een mooi kleurrijk assortiment kinderschoenen.

Kinderen

De klassieke bikerboots

Bikerboots zijn hoge kinderschoenen die gemaakt zijn van leer en deze soort schoenen zijn eigenlijk al een langere tijd hip en trendy maar ook dit jaar zien we dat deze kinderschoenen maar niet uit de mode raken! Voornamelijk gedragen door meisjes maar ook jongens kunnen hier heel goed mee uit de voeten, de schoenen zijn comfortabel, zeer beschermend vanwege het leer en geven een echte boost aan je look.

Simpel & toch elegant

Wat ook weer veel gedragen wordt dit jaar zijn de simpele lage schoenen, vaak met 1 kleur en een witte onderkant. Deze schoenen stralen echt de zomer uit en zijn een favoriet voor de net wat oudere kinderen. Doordat de schoenen een zeer simpel ontwerp hebben passen ze eigenlijk wel overal bij en dragen ze enorm bij aan de casual look die ook weer steeds populairder wordt onder kinderen. Voor kinderen wordt er in dit geval meestal gekozen voor een vrolijke en opvallende kleur, om toch nog wel wat kleur uit te stralen in de schoenen en deze niet alleen zwart en wit te houden.

Dit waren voor ons dé trends voor kinderschoenen van 2022. Ben jij het eens met deze selectie of hebben we er een paar gemist?