Smart Marketing
Image default
Aanbiedingen

De mogelijkheden van een rolbaan

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om intern goederen te verplaatsen van A naar B? Dan is het aanschaffen van een rolbaan wellicht de oplossing voor u. Een rolbaan wordt vaak ingezet voor het intern transporteren van diverse goederen. Een groot voordeel van een rollenbaan, is dat het in iedere positie in het productieproces kan worden toegepast. Doordat er rolbanen in diverse uitvoeringen verkrijgbaar zijn, is een rolbaan breed inzetbaar en toe te passen in vrijwel iedere situatie. Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden van een rolbaan en waar u deze aanschaft? Wij vertellen u hier graag meer over.

Voor ieder product geschikt

Wellicht het grootste voordeel van een rolbaan is dat het ingezet kan worden om veel diverse producten automatisch te transporteren. Denk hierbij aan dozen, kratten of pallets. Daarnaast zijn rolbanen geschikt voor alle omstandigheden, zij functioneren uitstekend onder extreme omstandigheden waar veel vervuiling optreedt. Bijvoorbeeld in een productieproces in de industrie, recycling of bulk. Tevens is een rolbaan goed in te zetten voor intern transport in een magazijn of distributiecentrum. Denk hierbij aan een overbrugging van twee processen zoals het verpakken van pallets en het coderen hiervan. 

Wat zijn de voordelen van een rolbaan?

Niet alleen is een rolbaan ontzettend breed inzetbaar, ook profiteert u van andere voordelen bij het aanschaffen van een rolbaan. We zetten er een paar een rijtje.

  • Een rolbaan zorgt voor een betere efficiëntie in automatiserings- en logistieke oplossingen

  • Een rolbaan is zowel aangedreven als niet-aangedreven verkrijgbaar. Vraag een specialist wat de beste keuze voor uw situatie is.

  • Bij specialist ACB Transportbanden zijn de rolbanen op maat en modulair in te passen in uw eigen productieomgeving. Zo heeft u altijd een oplossing op maat.

Advies over rollenbanen van een expert

Wij raden ACB Transportbanden aan voor de aanschaf van een rolbaan. Zij hebben jarenlange ervaring in rolbanen en weten voor iedere situatie een geschikte oplossing te bedenken. Wilt u advies ontvangen of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met deze specialisten. Zij vertellen u alles over het gebruik van een rolbaan en helpen u graag verder.

 

https://www.acb-transportbanden.nl/