Smart Marketing
Image default
Dienstverlening

De correcte EPC-keuring door deze experten uit Limburg maakt jouw woning verkoopsklaar

Een EPC-keuring laten uitvoeren is vandaag een van de belangrijkste stappen wanneer je jouw woning in de regio Limburg en elders verkoopsklaar wil maken. En een correcte EPC-keuring laten uitvoeren, daarvoor staat Nepeba uit Genk garant. Met meer dan tien jaar ervaring en hun doorgronde kennis zorgen ze daarnaast voor energieadvies op maat.

Deze experten zorgen voor een optimale energie-efficiëntie in uw huis

Wanneer je jouw woning zo energie-efficiënt mogelijk wil maken, dan dien je die zowel vanbinnen als vanbuiten te kennen. Zo zijn er heel wat factoren die meespelen: isolatie, verwarmingssystemen, ventilatiesystem en algeheel energieverbruik. Net die aspecten worden allemaal in kaart gebracht bij een EPC-keuring. Zoek je bovendien nog een energiedeskundige voor een EPC-keuring voor jouw woning in regio Limburg? Dan helpen de energie-experten van Nepeba jou graag. Naast een EPC-keuring van bestaande woningen in regio Limburg, nemen ze ook de rol op als erkende EPB-verslaggevers. Net zoals een EPC-keuring verplicht is om voor te leggen bij de verkoop van een woning, is een EPB dat bij de opstart van nieuwbouw- of renovatieprojecten. In het EPB-document wordt immers een soort van blueprint gemaakt hoe de energievoorziening in een woning er zal komen uit te zien. Zo wordt daarin vastgelegd hoe energievriendelijk de woning zal worden. Gaat het bijvoorbeeld gebruik maken van zonnepanelen? En wat met de isolatie? Dat zijn maar enkele van de vragen die in de verslaggeving worden beantwoord en waar Nepeba jou bij helpt. Wanneer je in een verder stadium bent van de opbouw van je woning, is het daarnaast voordelig om een complete blowerdoortest te laten doen. Door een blowerdoortest te laten doen, kunnen er immers verborgen scheurtjes of lekken aan het licht komen. Wanneer jouw woning nog niet volledig af is, is het voor bouwheren een koud kunstje om deze lekken alsnog op tijd te dichten.

Contacteer deze specialisten voor energieadvies op maat

Begin je met het bouwen aan je woning of ga je net jouw woning verkopen en zoek je nog iemand voor een EPC-keuring in Limburg? Dan ben je bij Nepeba op de juiste plek. Zo zijn zij verder ook de expert voor ventilatieverslaggeving en de keuring van stookolietanks. Eveneens wanneer je in jouw woning een blowerdoortest wil laten doen, zijn zij de ultieme partner. Bezoek hun website voor meer info en contacteer hen voor een afspraak.

https://www.nepeba.be/epc/