Smart Marketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

De beste ongediertebestrijding en advies om ongedierte te voorkomen

Wanneer er ongedierte in je bedrijf voorkomt, is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Ongedierte kunnen zich namelijk snel verspreiden en voor problemen zorgen. Daarnaast is een ongedierteplaag niet hygiënisch. Valor Services Group biedt professionele ongediertebestrijding aan. Hier lees je alles over deze diensten en hoe je ongedierte het beste kunt voorkomen.

Ongedierte voorkomen

Ongedierte zijn eigenlijk alle dieren en insecten die voorkomen op een plek waar deze niet thuishoren. Er zijn een aantal manieren waarmee je gemakkelijk ongedierte kan voorkomen. Ten eerste komt ongedierte af op eten of vuilnis. Het is dus erg belangrijk om in een bedrijf de etensresten op te ruimen en het vuilnis regelmatig weg te gooien. Daarnaast komen veel plaagdieren ook af op vochtige ruimtes. Het is daarom dus belangrijk om een bedrijfspand goed schoon te maken en te ventileren. Wanneer je dit advies opvolgt, is de kans op ongedierte een stuk kleiner.

Een bedrijf inschakelen voor ongediertebestrijding

Wanneer er toch ongedierte voorkomt in het bedrijf, is het verstandig om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. De specialisten van Valor Services Group weten namelijk precies hoe zij een ongediertebestrijding moeten aanpakken. Voor ieder bedrijf wordt er een persoonlijk plan gemaakt om het ongedierte te bestrijden. Na de bestrijding zullen de specialisten nog een aantal keer een opvolging doen. Hierbij wordt er gecontroleerd of het ongedierte echt weg is. Je bent er dan volledig van gegarandeerd dat alle werknemers weer veilig kunnen werken.

Afspraak maken voor andere diensten

Naast ongediertebestrijding bieden deze specialisten ook andere reinigingsdiensten aan. Het reinigen van dampkappen of afzuigsystemen wordt bijvoorbeeld aangeboden voor horecabedrijven. Het reinigen van dampkappen is van belang voor de veiligheid en hygiëne. Naast het reinigen van dampkappen kunnen ook de keukens en sanitaire voorzieningen compleet gereinigd worden. Door de complete onderhoudspakketten ben je verzekerd van een periodieke reiniging en onderhoud.