Smart Marketing
Image default
Dienstverlening

CleanJack en andere softwareprogramma’s die het uw leven ondernemer gemakkelijker maken

Wellicht heeft u ooit al eens van CleanJack gehoord. Hét systeem voor tijds- en aanwezigheidsregistratie zorgt ervoor dat u als ondernemer binnen de schoonmaakbranche meer grip op uw operationele processen krijgt. Registratie met CleanJack geeft u helder inzicht in de grootste kostenpost voor uw onderneming: loonkosten. Op die manier maakt deze software voor schoonmaakbedrijven ook uw totaalkosten beheersbaarder. Iets wat binnen een veld met talrijke concurrentie van onschatbare waarde is.

Ondersteuning bij offertes, administratie en planning

Als ondernemer kunt u anno nu niet meer om digitalisering heen. Bent u op zoek naar meer ondersteuning dan alleen bij de urenregistratie? Behalve CleanJack vindt u bij distributeur M.I.D. Software Engineering uit Deerlijk ook andere speciale software voor schoonmaakbedrijven. Neemt u bijvoorbeeld het calculatieprogramma M-Bytes, waarmee u offertes en calculaties voor uw schoonmaakbedrijf in een handomdraai maakt. Het programma Wings maakt op zijn beurt de administratie en boekhouding een stuk eenvoudiger. Daarnaast heeft de softwarespecialist ook nog een speciale planningstool ontwikkeld.

Automatisering is het antwoord

M.I.D. Software Engineering is een bedrijf dat in 1992 werd opgericht en zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van maatwerk software voor de schoonmaakbranche. Een toenemend aantal bedrijven is hier inmiddels mee uitgerust. Het doel van deze specialist? Ondernemers ondersteunen bij het op een efficiënte manier besteden van hun tijd en middelen. In veel gevallen ligt de oplossing in automatisering.

Til uw bedrijf naar een nog hoger niveau

Software voor schoonmaakbedrijven, waaronder CleanJack, maakt het u niet alleen gemakkelijker, maar is ook onlosmakelijk verbonden met de toekomst. Van losse bonnetjes en afschriften en handgeschreven briefjes moet men langzamerhand definitief afscheid nemen. De stijgende bedrijfsefficiëntie die u dit oplevert, zorgt ervoor dat u uw bedrijf naar een nog hoger niveau kunt tillen. Daarmee verstevigt u niet alleen uw concurrentiepositie binnen de branche, maar verhoogt u ook uw aantrekkelijkheid als werkgever. Dat maakt het waarschijnlijker dat schoonmakers zich aan u willen binden.

https://www.mid-se.be/