Smart Marketing
Image default
Vakantie

Bezoek de mooie kastelen in de Ardennen

In de Ardennen vind je nog een heel aantal kastelen. Van kleine kastelen waar niet meer veel van over is, tot aan grote kastelen in goede staat. Je kunt gaan kijken naar de ruïnes maar het is ook mogelijk om een daadwerkelijk kasteel te bezoeken. Het is zeker de moeite waard om de kastelen in de Ardennen te bezoeken. Zo word je even meegenomen naar de middeleeuwen en ervaar je de sfeer van toen. Vaak kun je ook nog eens van een prachtig uitzicht genieten.

Grotten in de Ardennen

Naast prachtige kastelen in de Ardennen kun je ook grotten bezoeken. De grotten in de Ardennen zijn eeuwenoud. De grotten van Nichet zijn zelfs 350 miljoen jaar oud! Je kunt deze grotten bezoeken. Het is zeker de moeite waard om de grotten in de Ardennen te bezoeken, omdat het een unieke ervaring is. In de grotten van Han kun je zelfs tot een diepte van 110 meter zakken. Dit is echt een spectaculaire en betoverende ervaring!

Tips kastelen Ardennen

Hierboven zijn al enkele tips voor grotten benoemd. Enkele kastelen in de Ardennen die de moeite waard zijn om te bezoeken zijn Kasteel Freÿr. Kasteel Freÿr staat mede bekend om de prachtige kasteeltuinen. Maar ook kasteel Lavaux Sainte-Anne mag niet ontbreken op jouw lijstje. Hier vind je naast het imposante kasteel ook een museum waar je alles kunt leren over jacht en natuur. Leuk voor jong en oud!

https://indardennen.be/activiteiten/kastelen-grotten/