Smart Marketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bent u op zoek naar een advocaat ondernemingsrecht voor een gerechtelijke reorganisatie?

Wanneer uw bedrijf financiële problemen krijgt en u de schulden aan uw schuldeisers niet meer kunt voldoen dan wilt u natuurlijk alles in het werk stellen om een faillissement te voorkomen. Gelukkig is er een mogelijkheid om net iets meer tijd te krijgen om uw zaken op orde te stellen en even respijt te krijgen van uw betalingen met een gerechtelijke reorganisatie. Voor dit traject kunt u het beste de hulp inroepen van een advocaat ondernemingsrecht van Caluwaerts Uytterhoeven. Deze advocaat die zich heeft gespecialiseerd in alles wat met de juridische kant van een onderneming te maken heeft, beschikt over de juiste kennis om u door gerechtelijke reorganisatie heen te loodsen.

U kunt vertrouwen op uw advocaat ondernemingsrecht bij een gerechtelijke reorganisatie

Als uw aanvraag voor een gerechtelijke reorganisatie door de rechter wordt goedgekeurd, heeft u extra ademruimte om orde op zaken te stellen en uw bedrijf van faillissement te redden. U kunt de tijd gebruiken om uw bedrijf te herstructureren, uitstaande tegoeden te innen of aanpassingen door te voeren. U vraagt een gerechtelijke reorganisatie aan door middel van een verzoekschrift wat u indient bij de rechter. Samen met een advocaat ondernemingsrecht kunt u makkelijker dit juridische proces doorlopen. De advocaat kan u assisteren bij het opstellen van het verzoekschrift, samen met u een plan opstellen om uw bedrijf te herstructureren en zelfs optreden als bemiddelaar mochten er geschillen ontstaan met schuldeisers. De advocaat neemt u al het juridische werk uit handen zodat u de handen vrij heeft om uw bedrijf weer op de rails te krijgen.

Een betrouwbare advocaat ondernemingsrecht voor al uw juridische kwesties

U kunt een advocaat ondernemingsrecht ook benaderen voor andere bedrijfsgerelateerde kwesties het opstarten van een vennootschap, het opstellen van een internationaal handelscontract of een geschil met de aandeelhouders. Neem voor al uw juridische kwesties daarom vrijblijvend contact op met advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven die betrouwbare advocaten in ondernemingsrecht in dienst hebben.