Smart Marketing
Image default
Aanbiedingen

Auto verkopen? De beste manier vind je hier

Je auto verkopen is tegenwoordig een stuk makkelijker geworden dan dat het vroeger was. Er zijn namelijk meer manieren bijgekomen om dat te doen. En bovendien kun je met die nieuwe manieren nog veel meer potentiële klanten bereiken. Dat levert dus een snellere verkoop op en een betere prijs. Wil je weten welke manieren dat zijn dan raden we je aan om dit artikel eens grondig door te lezen. Het mooiste van alles is dat ik je niet eens geld hoeft te kosten.

 

Briefje achter de voorruit plakken werkt niet meer

Vroeger werden er nog een aantal auto’s verkocht waarbij men een verkoop briefje achter de ruiten plakte van de auto. Deze verkoopmethode zou weinig verkopen realiseren dat dat er maar zeer weinig mensen het briefje waarnemen. Het is zelfs zo dat je alleen een briefje achteruit mag plakken wanneer de auto op privé terrein staat geparkeerd en daardoor bereiken dus nog minder mensen.

 

Zoekertje op tweedehands site

 een van de bekendste en wellicht ook meest populaire methodes is je auto aanbieden en te koop zetten op een tweedehands website. Op deze tweedehands website wordt van alles verkocht van fietsen tot auto’s. Het voordeel is dat je er een groot publiek mee kunt bereiken. In de auto categorie kun je ook een hoop mensen bereiken maar dat zijn voornamelijk handelaren op zoek zijn naar . wanneer jij jouw auto wilt verkopen voor een lage prijs dan is deze verkoopmethode zeer geschikt. Wanneer je zonder gedoe je auto voor een goede prijs wilt verkopen dan is deze methode waarschijnlijk niet één van de beste. Handelaar handelaar herken je direct door het feit dat ze contact met je opnemen op de vraag wat jouw laagste prijs is. Zij willen jouw auto kopen voor een bodemprijs.  Wellicht ideaal als je alle andere verkoop manieren hebt uitgetest en geen resultaat hebt verkregen. 

 

Autobedrijven bereiken zonder tussenkomst van handelaren

Je kunt ook op een eenvoudige manier autobedrijven bereiken zonder tussenkomst van handelaren. Deze autobedrijven zijn aangesloten bij autoveilingen. autoveilingen staan in contact met autobedrijven en hebben een systeem ontwikkeld waarbij de autobedrijven kunnen bieden op alle auto’s die hun in de veiling staan. Doordat er een zeer groot aantal autobedrijven bij de veilingen zijn aangesloten zijn er ook altijd meerdere partijen die een bod plaatsen. Mocht jij je auto hierbij aanmelden om je auto te verkopen, dan weet je in ieder geval dat er veel bedrijven zijn die een bod uitbrengen. Aangezien ze tegen elkaar kunnen opbieden. Ben je verzekerd van een goede prijs.  Bij de meeste oude veilingen duurt het veilingproces slecht 24 uur En dat betekent dat je niet lang hoeft te wachten tot het hoogste bod bekend wordt gemaakt. Wanneer je het hoogste bod te horen krijgt dan kun je meteen beslissen of je daar gebruik van wilt maken of niet. Maak je er gebruik van dan kun je direct je auto verkopen en wordt hij in de meeste gevallen binnen één a twee dagen al bij je thuis opgehaald. Wil je een auto verkopen dan is dit waarschijnlijk de snelste en beste manier zonder al teveel gedoe. De auto aanmelden is namelijk binnen enkele minuten gebeurd en daarna kan het bieden beginnen.