Onmisbaar: een prepaid creditcard in het buitenland

Er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden als je op reis gaat naar het buitenland. Een van deze dingen is het aanschaffen van een creditcard. Je kunt namelijk tegen flink wat tegenslag aanlopen wanneer je deze niet hebt. Afhankelijk van waar je naartoe gaat is het altijd handig om een creditcard te hebben. Bij een reis in eigen land is het vaak niet nodig, je kunt hier gewoon met je eigen bankpas pinnen. Maar ga je naar het buitenland? Dan is een creditcard zeker aan te raden. 

Nadelen van op vakantie zonder creditcard

Ten eerste kun je niet in ieder land met jouw bankpas pinnen. Andere landen hebben vaak andere banken, en hier heb je met je eigen pas niet veel aan. Bij deze pinautomaten kun je vaak wel pinnen met internationale creditcards. Dit is de belangrijkste reden waarom het handig is om een prepaid creditcard aan te schaffen. Daarnaast is het ook handig omdat je zo precies de gemaakte kosten bij kunt houden. Dit is een net wat makkelijker overzicht dan bij je gewone bankpas. Bij VIABUY kun je een prepaid creditcard aanvragen waarmee je ook in het buitenland terecht kunt. 

Bekijk de beoordelingen van VIABUY

Je hebt dan te maken met een MasterCard creditcard die je overal kunt gebruiken, bij iedere bank. Daarnaast is het ook nog eens veiliger om een creditcard te hebben dan met contant geld rond te lopen. Verder kun je met een prepaid creditcard van VIABUY altijd rekenen op de juiste valuta. Daarnaast profiteer je van gunstige wisselkoersen. Lees de ervaringen en reviews van VIABUY hier.