Maak reclame voor uw bedrijf door raamfolie te laten bedrukken

Als u wilt opvallen met uw bedrijf is het aan te raden om raamfolie te gebruiken met bijvoorbeeld het bedrijfslogo. Dit doet u bij Axicom Design. Zij bieden u de mogelijkheid om zelf raamfolie te ontwerpen en helpen u met het uitwerken van een mooi ontwerp. Vervolgens printen zij deze. Raamfolie is de ideale manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Echter is het wel van belang dat de raamfolie van goede kwaliteit is. Een specialist als Axicom print in haarscherpe fullcolour, watervast en lichtecht. Ook verzorgen ze de afwerking van uw folie. Ze lamineren het printwerk, plakken het op en snijden het indien nodig uit. Naast het bedrukken van raamfolie kunt u bij de specialist ook terecht voor een zitkubus op maat gemaakt. Deze kunt u geheel naar eigen ontwerp laten maken.

Qubie®: de zitkubus met uw eigen logo of afbeelding

Als u op zoek bent naar een echte eyecatcher voor uw bedrijfsruimte of kantoorpand, dan kiest u voor een zitkubus zoals de Qubie®. Dit is een zitkubus die bedrukt wordt met uw eigen logo of andere afbeelding naar keuze. Uw eigen Qubie® bestelt u eenvoudig bij een specialist als Axicom Design. Dit is een reclamestudio die zich onder andere bezighoudt met het bedenken en produceren van nieuwe toepassingen op het gebied van grootformaatprinting. Daarnaast kunt u bij hen ook behang, canvas en raamfolie bedrukken. Het is allemaal mogelijk. Heeft u nog geen goed logo? Of bent u uitgekeken op uw huidige exemplaar? Ook daarvoor kunt u bij deze specialist terecht.

Om deze redenen laat u de specialist uw raamfolie bedrukken

Bij een ervaren en professioneel ontwerpbureau kunt u niet alleen terecht voor het bedrukken van raamfolie. Kom langs voor vormgeving, reclameontwerp, drukwerk of belettering. Het kan allemaal bij een specialist als Axicom Design. Vakmanschap, veelzijdigheid en creativiteit zijn de kernwaarden van dit bedrijf en de reden dat u een verstandige keuze maakt wanneer u hen inschakelt. Dit alles doen zij tegen concurrerende tarieven en op zeer korte termijn. Naast de drie disciplines: design, print en styling, bieden zij u ook de mogelijkheid om een eigen zitkubus te ontwerpen. Deze poef kunt u laten bedrukken met een ontwerp naar keuze. Dus of u nu een zitkubus wilt ontwerpen of raamfolie wilt laten bedrukken, u kunt altijd terecht bij deze specialist.