Een refurbished device kopen

Waarom refurbished?

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is goedkoper dan het aanschaffen van een kersverse Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en minder kostend dan ooit!

Accu – Alle refurbished iphones beschikken over een geheel nieuwe batterij. Een accumulator verliest, naarmate de tijd vordert, aan sterkte. Dit geldt niet voor jouw refurbished smartphone. De oude batterij is gesaneerd en vervangen. Zo ben je er 100% van verzekerd dat je over een volmaakt werkende accu beschikt.

Bruikbare bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo eenvoudig is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw gsm refurbished wordt gratis en binnen 24 uur bezorgd.

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw apparaat is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen 24 uur krijg je jouw toestel – geheel krasvrij – bezorgd.

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je toch niet helemaal tevreden over je refurbished telefoon? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de mogelijkheid te beschikken. Eenvoudig retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Een Refurbished apparaat is een stuk goedkoper dan een nieuwe gsm en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te besparen en daarom is een refurbished Iphone een gepaste oplossing. Een refurbished iPhone kopen is een uitstekend plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished iphones niet van nieuwe Apple telefoons te onderscheiden worden. De functies en het uiterlijk zijn als die van een nieuw device.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished slimme telefoons kiest:

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van twee jaar op al onze refurbished samsungs. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot gaan of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Wat is Refurbished?

Je ziet het hedendaags vaak langskomen op bv. Groupon en natuurlijk in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished artikelen. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet komen weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished zijn voorkomende producten die door een specialist weer een nieuw leven in geblazen wordt. De kenner vervangt de minder of niet werkende aspecten voor kersverse. De refurbished toestellen worden altijd goed getest op onjuistheden.

Tegenwoordig wil iedereen duurzaam leven, het is minder duur en je doet wat voor het milieu. De trend van voorkomende producten blijft aanhouden sinds de crisis. We zijn een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu logischerwijs. Desondanks vinden veel mensen voorkomende producten eng en willen desondanks liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!

Gebruikte Iphone kopen

U kunt bijvoorbeeld een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een gebruikte iphone kopen bij een bedrijf. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een bedrijf of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere voordelen als je het bij een firma koopt is dat Alle Smartphones zijn nagekeken en getest. De smartphones werken nog goed en je krijgt er garantie op.

Refurbished Iphone 6 plus bestel je hier!